halsojobb.se

Ängsgården söker undersköterska!

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Ängsgården söker undersköterska!

Om oss
Ängsgårdens vård- och omsorgsboende är beläget vid södra infarten till Norrtälje. Boendet består av 42 lägenheter fördelat på tre våningar. Här är vi cirka 38 medarbetare som arbetar tillsammans samt två sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut och sjukgymnast = teamarbete. Personal finns på boendet dygnet runt. Vi har även ett vårdhundteam på huset.
På Ängsgården värnar vi om varandra på alla plan.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Vi söker dig med undersköterskeutbildning och som sätter individens behov i första hand. Du är öppen, positiv och lyhörd samt gillar utmaningar. Du är delaktig och engagerad, gillar att lösa situationer och värnar om Ängsgårdens helhet. För att utveckla verksamheten är din delaktighet viktig på arbetsplatsträffar och i förbättringsarbete. Din egen kompetensutveckling är också viktigt för oss, vi främjar personlig utveckling och är på väg att införa kompetensstegar.

Tillsammans med dina medarbetare ska du kunna skapa en trygg och god miljö för de boende och du ska kunna ge god omvårdnad där den boende alltid står i centrum utifrån personcentrerad omvårdnad och kontaktmannaskap.
Vi söker undersköterskor på 70 % tjänstgöring och tillsvidareanställning. Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgpass.
Om intervju blir aktuell så kontaktas du på förhand. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  
 
Om dig
Utbildning som undersköterska är ett krav. Du ska vara flexibel, kunna hantera stressade situationer, ta ansvar och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara positiv till ditt arbete. Delegering av medicin ingår också som en del i arbetet samt andra förekommande delegeringar från sjuksköterska exempelvis såromläggningar och provtagning.
Tjänsten kräver även datorvana då dokumentation och signering sker digitalt. Har du utbildning och erfarenhet av psykisk ohälsa, demens och geriatriska sjukdomar är det meriterande.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Ängsgården söker undersköterska!

Tiohundra AB