halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi en duktig anestesisjuksköterska för uppdrag på Sundsvalls sjukhus i höst!

Vi kan hjälpa till med boende och resa vid behov. 
  

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska på operationssal inom kirurgi, ortopedi, gyn, ÖNH, urologi och gynekologi. 


DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du bör ha vana vid att söva med gas och TIVA/TCI
Kunskap inom Orbit och NCS Cross är meriterande. 

 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska till Sundsvall

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-08-27

Ansök nu

Dela detta jobb