halsojobb.se

Anestesisjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Vill du arbeta med högspecialiserad ortopedi? Vi söker anestesisjuksköterskor till ortopedoperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna – en ortopedisk operationsavdelning som inte liknar någon annan!

På Ortopedoperation bedriver vi huvudsakligen stor, omfattande ortopedi. Många av våra akuta operationer är multitrauma-patienter, vilket innebär att de har både hög- och lågenergifrakturer i extremiteter, kotpelare, bäcken och höftfrakturer. Patienterna inkommer via intensivakuten och omhändertas på traumarum innan de opereras av oss.

De patienter som opereras hos oss kommer från patientflödena ortopediskt trauma, muskeloskeletala tumörer, ryggsjukdomar samt artroplastik och extremitetsdeformiteter.

Inom patientflödet artroplastik och extremitetsdeformiteter görs komplicerade korrigeringar av felställningar och revisioner av tidigare insatta proteser som inte fungerar optimalt. Vi är den enda verksamheten i Stockholm som opererar patienter med idiopatisk skolios. Vi har även ett riksuppdrag inom ortopedisk tumörkirurgi samt specialuppdrag inom specifika patientkategorier, som till exempel patienter med hemofili.

Om tjänsten

Här får du ett jobb där ingen arbetsdag är den andra lik! En dag kan innebära en lång operation som tar hela dagen, ett par kortare ingrepp eller variation mellan operation och att vara resurs utanför operationssalen för sina kollegor. Hela teamet hjälps åt, och vi har en härlig och familjär stämning mellan undersköterskor, sjuksköterskor, anestesiologer och ortopeder.

Då vi är en del av ett universitetssjukhus ingår handledning av studenter och så småningom av nya kollegor som en naturlig del av tjänsten.

Tjänsten innebär dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Våra salar är öppna alla dagar på året, men inte under nattetid. Vi tillämpar fasta scheman, men är öppna för individuella önskemål.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete, där du får jobba på toppen av din kompetens. Vi vänder oss både till dig som vill lära dig mer inom ortopedi av erfarna kollegor, och till dig som redan brinner för vår specialitet och vill ha dom största utmaningarna inom fältet. Hos oss får du:

  • Internutbildning - exempelvis inom ny operationsteknik, implantat, medicinteknisk utrustning, våra patientflöden och HLR
  • Schemalagd utbildnings-/mötestid två timmar i veckan
  • Möjlighet till egna ansvarsområden som bidrar till att utveckla verksamheten

Vi söker

Arbetet hos oss ställer krav på hög kompetens för att kunna hantera våra svårt sjuka, multiskadade och instabila patienter.

För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart delar du våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Du förväntas kunna ta ett stort ansvar avseende handläggning och planering tillsammans med övriga teamet.

Kvalifikationer

- Legitimerad anestesisjuksköterska

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling!

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Anestesisjuksköterska till Ortopedoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset