halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är anestesisjuksköterska och som vill ta ett bemanningsuppdrag i Västerås! Du och din kompetens behövs från mitten av juni till slutet av november. 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov!
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för anestesisjuksköterska. Du kommer arbeta på en operationsavdelning. 

DIN PROFIL
Anestesisjuksköterska med minst 4 års dokumenterad yrkeserfarenhet från ÖNH, gyn och urologi eller ortopedi och större kirurgi och kärlkirurgi. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård.
Som konsult hos oss erbjuds du en "all inclusive lösning" gällande exempelvis bra lönevillkor, pensioner, semesterersättning och försäkringar. Du får alltid en egen dedikerad kontaktperson som följer dig och dina önskemål och vi kan erbjuda varierade uppdrag då vi har många avtal runt om i landet. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Anestesisjuksköterska sökes till Västerås

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb