halsojobb.se

Anestesiolog till Södertälje v35-47

Företag Direktkliniken
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Anestesiolog till Södertälje v35-47

VI SÖKER

En erfaren Anestesiläkare som kan arbeta under perioden v 35-47. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan.

Arbetstiderna är dagtid samt jourtid  både vardagar och helger. Man kan vara med och påverka sitt schema till viss del. Arbetsplatsen är IVA och operation.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare specialisering inom Anestesi och intensivvård. 

  • Erfarenhet inom anestesi för allmän kirurgi, ortopedi, urologi samt obstetrisk anestesi.

  • Hantering av nyfödda barn med andningsstörningar

  • Hantering av svårt sjuka patienter på akutmottagning vid larm

  • Erfarenhet av IVA-jour

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov. 

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare. 

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Dela detta jobb

Anestesiolog till Södertälje v35-47

Direktkliniken