halsojobb.se

Logga

ANEBY KOMMUN SÖKER LEG SJUKSKÖTERSKA FÖR SOMMARVIKARIAT

Företag Aneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2018-06-10

Ansök nu

ANEBY KOMMUN SÖKER LEG SJUKSKÖTERSKA FÖR SOMMARVIKARIAT

I Aneby kommun tar vi avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar i vår strävan mot att utföra vanliga jobb ovanligt bra. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant. 
Som sjuksköterska tillhör du Sociala avdelningen och utgår från Svartågården där alla sjuksköterskor och distriktssköterskor har sina kontor. Vi är uppdelade i tre team och ansvarar både för kommunens särskilda boende och hemsjukvården i ordinärt boende. Vi samarbetar och hjälps åt över gränserna för att underlätta arbetet och kunna skapa så bra dagar som möjligt för våra patienter. 

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: http://www.aneby.se/jobbahososs 

ANEBY KOMMUN SÖKER LEG SJUKSKÖTERSKA FÖR SOMMARVIKARIAT

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu sjuksköterskor till sommarvikariat, inom vår sjuksköterskeorganisation. Du ska tillsammans med medarbetarna arbeta för en meningsfull dag och natt för våra patienter. Du arbetar med personer som har HSL insatser och som behöver allt från grundläggande HSL insatser till mer kvalificerad vård. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens HSL uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser individens hela livssituation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera HSL insatser, samordna patientens hälso- och sjukvårdskontakter med övriga vårdgivare, delegera till omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter, rådgivning och handledning till personal, beställning av sjukvårdsmaterial, kontakt med anhöriga journalföring med mera.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. 
Som person är du flexibel, trygg, ansvarsfull och har ett gott omdöme. Du har lätt för att samarbeta och trivs med omväxlande arbetsuppgifter. 
Möjligheter finns att påverka schema och arbetstidens förläggning.

ANSTÄLLNING

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2018-06-18. enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-08-12
Antal platser: 5

VILL DU VETA MERA

Upplysningar om tjänsten lämnas av Chef HSL, Åsa-Karin Brunninge tfn 0380-46 538, Asa-Karin.Brunninge@ aneby.se

Fackliga företrädare 
fackliga företrädare nås via vår växel 0380-46 100

Arbetsgivarens referensnummer är A740739
Sista ansökningsdag är 2018-06-10

Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Logga
ANEBY KOMMUN SÖKER LEG SJUKSKÖTERSKA FÖR SOMMARVIKARIAT

Aneby Kommun