halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Amadeuskliniken i Söndrum, Halmstad söker en ny ST-läkare!

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-15

Ansök nu

Amadeuskliniken i Söndrum, Halmstad söker en ny ST-läkare!

Är du legitimerad läkare som påbörjat din ST-tjänstgöring, har ett stort kundfokus och är driven, flexibel, prestigelös och intresserad av att arbeta på en mycket trevlig och stabil vårdcentral med kompetent och ambitiös personal? 
 
Vi på Amadeuskliniken i Söndrum söker just nu dig som är legitimerad läkare och som gör specialiseringstjänstgörning. Vi vill att du blir vår nya kollega och en del av vår kompetenta personalgrupp.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet som ST-läkare hos Amadeuskliniken spänner över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar självständigt och omväxlande med mottagningsarbete. Handledning tillgodoses av erfaren specialist, som ger dig stöd och kunskapsutbyte. 

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Är du intresserad av ett fritt och omväxlande arbete med patienten där din och dina arbetskamraters arbetsmiljö är i fokus är det här arbetet för dig. Vårt arbetssätt är till stor del teambaserat vilket är roligt, lärorikt och bra för våra patienter.

Du kommer att ha avsatt tid för att delta i de seminarium som erbjuds alternativt tid till egna studier och du deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten.

Din individuella studieplan upprättas tillsammans med din handledare och studierektor. Du ges också goda möjligheter att utveckla dina egna intresseområden.

Som ST-läkare hos oss bidrar du till att ta väl hand om andra och få människor att må bättre. Primärvården ska utan avgränsning vad gäller sjukdomar, ålder eller patientgrupper, svara för befolkningens behov av sådan grundläggande medicinsk behandling, omvårdnad, förebyggande arbete och rehabilitering som inte kräver sjukhusens medicinska och tekniska resurser eller annan särskild kompetens. 

Jour- och/eller beredskapstjänstgöring ingår.

 Din profil:

Du har svensk läkarlegitimation med behörighet att verka inom svensk sjukvård senast vid tillträde. Du har ett intresse för att specialisera dig inom allmänmedicin. 

Vi söker dig som är lyhörd och samarbetar bra med andra människor oavsett yrkesroll. Du är stabil i din yrkesroll och kommunicerar på ett tydligt sätt samt bidrar till ett gott arbetsklimat.

Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. 

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före utsatt datum.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Monika Ekström, avd.chef i Söndrum, Monika.Ekstrom@amadeuskliniken.se alternativt telefon 035-146036

Vi ser fram mot din ansökan!

Dela detta jobb

Amadeuskliniken i Söndrum, Halmstad söker en ny ST-läkare!

Prima Vård AB