halsojobb.se

-->

Administrativ chef till stab Vårdstöd & Service

Ansök nu

Administrativ chef till stab Vårdstöd & Service

 

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

Vi erbjuder
Som administrativ chef inom stab vårdstöd & service erbjuds du möjligheten att vara med och forma den funktion som du skall leda. stabsadministration skall stödja stabens sektionschefer samt operativ stabschef.

Den nybildade staben ”Vårdstöd & Service” består av ca 260 medarbetare placerade i Solna och Huddinge. Vi skall stödja Karolinskas vårdverksamheter med Vårdplanering och vårdstrategi, Informationsförsörjning och stöd, Utveckling och patientinflytande, FM förvaltning, Service & Logistik, Lokaler och Infrastruktur.

I denna roll rapporterat du till operativ stabschef och ansvar för att stabens administrativa arbete utvecklas och bedrivs på ett effektivt och funktionellt sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om tjänsten
Huvudsakliga uppgifterna för rollen är att leda och fördela det administrativa arbetet med bl.a.:

- IT-/websamordning
- centralt administrativt stöd som innefattar ex. behörigheter och beställningar, ekonomi-administration och fakturahantering, HR- och lönesystem.
Eftersom rollen är ny är inte alla detaljerna kring omfattning och resurser klara får du möjligheten att vara med och utforma detta.

Som administrativ chef har du personal- och budgetansvar. Du leder och fördelar arbetet inom avdelningen, med helheten i fokus. I rollen ingår att arbeta siteövergripande, då du har medarbetare placerade både i Huddinge och Solna. I rollen ingår även att en del av tiden, vara chefsassistent till operativa stabschefen.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn

Vi söker 
 Dig som är lyhörd och lösningsorienterad ledare. Som person är du strukturerad, tydlig, noggrann och har stor ansvarskänsla. Du tycker om att arbeta med ett kundorienterat arbetssätt. Inte minst är du duktig på att motivera och entusiasmera medarbetare, så att de inspireras i att utvecklas i sina roller och i organisationen. 

Kvalifikationer

  • Chefs- eller ledarskapserfarenhet
  • God ekonomisk förståelse
  • Stor datakunnighet samt erfarenhet av att arbeta i administrativa system.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  


Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Administrativ chef till stab Vårdstöd & Service

Karolinska Universitetssjukhuset