halsojobb.se

 

  Instacura AB

Om oss

InstaCura bygger på intresse, kunskap och relationer. Tillsammans med våra läkare och sjuksköterskor gör vi den svenska sjukvården bättre och mer tillgänglig varje dag. Vår strävan är att vara vårdens bästa arbetsgivare. Det administrativa teamet i InstaCura består av konsultchefer med lång erfarenhet av arbete inom vården samt vårdbemanning. Huvudkontoret är beläget vid Vaksala torg i Uppsala varifrån vi bemannar kommuner och landsting i hela landet. Vi har vuxit till en etablerad aktör och idag sysselsätter InstaCura hundratals läkare och sjuksköterskor. Framgångskonceptet är enkelt, vi erbjuder bra uppdrag, bra löner och bra bemötande.

Välkommen till oss!

Vårdbemanning – en ny värld med möjligheter

Som sjuksköterska eller läkare lever du i en helt ny värld av möjligheter. Din legitimation gör att du kan arbeta vart och när du vill. Med så många möjligheter inom vårdbemanning i Sverige är det lätt att välja fel. Vi vill hjälpa dig att välja rätt.

Vi väljer arbetsplatser som erbjuder bra arbetsmiljö och sund belastning. Vi strävar efter att både du och arbetsplatsen ska må bra. På så vis bygger vi goda och hållbara relationer med vårdgivare och konsulter, vilket är framgångsfaktorn för att hjälpa den svenska sjukvården.

Välj en trygg arbetsgivare

Vi har insett att vårdbemanning inte enbart handlar om högre lön, tjänstepension och bättre arbetsvillkor. Faktum är att våra läkare och sjuksköterskor i lika stor utsträckning söker en trygg arbetsgivare. Ett vårdbemanningsföretag som de vet kommer leverera exakt rätt uppdrag för just dem under lång tid framöver. Du får en personlig kontaktperson hos InstaCura som du när som helst kan vända dig till och som guidar dig till rätt uppdrag.

Bransch

Personaluthyrning

Anställda

-

Huvudkontor

Uppsala

Webbplats
Instacura AB
Sociala medier

Lediga jobb från Instacura AB

Ögonläkare sökes för uppdrag i Luleå

Luleå - 12 dagar kvar

Läs mer

Lungspecialist sökes till Östersund

Östersund - 12 dagar kvar

Läs mer

Internmedicinare sökes till Piteå

Piteå - 12 dagar kvar

Läs mer

Barnläkare sökes till Ulricehamn

Ulricehamn - 12 dagar kvar

Läs mer

Allmänläkare sökes till Halland

18 dagar kvar

Läs mer

Gynekolog sökes för uppdrag i Trelleborg

Trelleborg - 20 dagar kvar

Läs mer

Gastroenterolog till Sollefteå

Sollefteå - 20 dagar kvar

Läs mer

Gastroenterolog till Östersund

Östersund - 20 dagar kvar

Läs mer

Gastroenterolog till Karlstad

Karlstad - 20 dagar kvar

Läs mer

Instacura AB i sociala medier

Missa inga jobb från Instacura AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor