halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Den privata vårdsektorn söker chefer med sjuksköterskekompetens

En möjlig karriärväg för dig med sjuksköterskekompetens är att bli chef. I synnerhet de privata vårdföretagen efterfrågar under de kommande åren allt fler chefer. För att trivas som chef i den privata vårdsektorn är det en fördel om du har en förmåga att kombinera din sjuksköterskekompetens med ledaregenskaper och en förståelse och intresse för affärsverksamheten.

Om du som sjuksköterska brinner för att kombinera god sjukvård med ett affärsintresse och en vilja att vara en drivande del av ett företag kan en chefskarriär hos en privat vårdgivare vare något för dig, särskilt om du har förmågan att placera vården i ett större företagssammanhang. Särskilt efterfrågad är kompetensen att leda organisationer som symboliserar en stor mångfald, med medarbetare i olika åldrar och med varierande bakgrund.

Utöver chefer efterfrågar de privata vårdgivarna i Sverige i stor utsträckning specialistsjuksköterskor med inriktning mot psykiatri och äldreomsorg. Den kanske allra mest efterfrågade kompetensen är specialistkompetens inom demenssjukdomar, sjuksköterskor som har det kan ofta förhandla sig till bra löner och villkor eftersom de i dagsläget är en bristvara.