halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Viva Bemanning AB

Viva Bemanning är ett bemanningsföretag verksamt i Sverige och Norge som grundades med avsikt att bidra till några av samhällets viktigaste områden: vård, omsorg & skola. Med en bred kompetens och flerårig erfarenhet inom rekrytering och bemanning finns vi tillgängliga dygnet runt för att erbjuda förstklassig service. Vi värnar om våra konsulters välmående och arbetsmiljö, vi finns där inför, under och efter ditt uppdrag för att stötta dig. Vårt mål är att skapa och upprätthålla en långsiktig relation med alla våra konsulter och kommer vara dig tillgänglig under hela ditt yrkesverksamma liv. För oss är det även viktigt att det arbete vi gör bidrar till en bättre värld varför delar av den vinst som skapas återinvesteras i gröna projekt samt till skola, vård & omsorg i Sverige.

För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg under din tid som konsult hos oss. Därför har vi försäkringar & tjänstepension från första kronan. Det medför att om en olycka sker är du försäkrad under hela din arbetsdag samt att du säkrar din framtida pension från första arbetade timmen. Upplägget kan summerat anses vara en kollektivavtalslikanande lösning där skillnaden är att upplägget är mer flexibelt uppbyggt för att kunna anpassas efter dig och dina önskemål.

Ibland kan det vara en utmaning att vara ny på jobbet och knappt hitta på arbetsplatsen, inte minst under nattpass med färre kollegor på plats. Vi på Viva Bemanning finns tillgängliga alla dygnets timmar för våra konsulter så att du alltid har någon att vända dig till med dina frågor eller funderingar.

Vi finns här för att dina önskemål ska kunna uppfyllas på bästa möjliga sätt. Under uppdraget har du löpande kontakt med din personliga konsultchef som har lång och bred erfarenhet från branschen för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga förutsättningar att trivas. Efter avslutat uppdrag behåller vi dina kontaktuppgifter om du önskar för att underlätta sökprocessen till eventuella framtida uppdrag och hör av oss om något intressant dyker upp.

Vår vision

Vi vill hjälpa människor att hjälpa andra människor och strävar hela tiden efter att tillsätta rätt person till rätt uppdrag. Det här för att individen ska kunna bidra så mycket som möjligt till sin omgivning. Inom vård & omsorg finns de mest behövande i samhället och alla förtjänar att få den hjälp de behöver – det ska vi vara med och bidra till.

Vår mission

Det finns i dagsläget fortsatt stor bemanningsbrist runtom i landet inom våra verksamma områden, vilket leder till att många fortfarande inte får den hjälp de behöver och förtjänar.

Genom att tillgodose marknaden med kvalitetssäkrade konsulter som brinner för att hjälpa andra är vår förhoppning att det ska leda till ett bättre liv för våra medmänniskor. Vi ser gärna att just du är med på vår resa mot en nollvision inom otillsatta uppdrag i Sverige och Norge för att bidra till en bättre värld. Ju fler vi blir, desto fler kan vi hjälpa och du har en central roll i det hela. Varje insats räknas och du är bara ett steg bort från att vara med på resan.

Väx med oss!
Besök vår hemsida för att göra en intresseanmälan eller maila oss direkt. Vi svarar så fort vi kan: rekrytering@vivabemanning.se

Vill du hellre slå oss en signal går det självklart bra:
08-50 90 8000

Bransch

Vårdbemanningsbranschen

Anställda

23

Huvudkontor

Enköping

Adress

Gånstavägen 4, 749 43

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Viva Bemanning AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor