halsojobb.se

 

  Unilabs

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård. Vi är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan och vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar idag drygt 950 i Sverige. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet, säkerhet och service.

Vi på Unilabs har ett syfte med allt vi gör, att befinna oss i början och i hjärtat av alla behandlingsbeslut. Vi arbetar med diagnostik för att vi vill hjälpa människor att få rätt vård. För att lyckas med detta behöver vi bry oss, vilket är ursprunget till vår CARE BIG kultur. Kulturen har alltid funnits i vårt dagliga arbete, vi har bara valt att sätta ord på det som vi är stolta över och vill uppmärksamma.

CARE BIG vägleder allt vi gör, från de tjänster vi tillhandahåller våra kunder till sättet vi rekryterar och arbetar tillsammans. CARE BIG och våra Culture Building Behaviors står i centrum för vad vi gör och de människor som är beroende av oss för att fatta effektiva beslut. För CARE BIG påminner oss om att vårt slutliga mål inte bara handlar om prover, utan att finna svar som hjälper till att förbättra människors liv. 

Att arbeta på Unilabs innebär att förstå att vårt jobb inte bara är att producera testresultat. Vi tillhandahåller verkliga, användbara svar för våra patienter och vårdgivare. Vårt arbete förändrar livet direkt till det bättre, vilket vi ser som ett fantastiskt privilegium och något värt att arbeta för.

Bransch

Diagnostik

Anställda

950

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Unilabs
Sociala medier

Lediga jobb från Unilabs

ÄR DU UTBILDAD RÖNTGEN- ELLER SJUKSKÖTERSKA OCH KVINNORNAS FRAMTIDA HJÄLTE?

Lund - 2 dagar kvar

Läs mer

RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA TILL ANRIKA SAMARITERHEMMET!

Uppsala - 2 dagar kvar

Läs mer

UNILABS SKÖVDE SÖKER UNDERSKÖTERSKA TILL PROVMOTTAGNINGEN!

Skövde - 22 dagar kvar

Läs mer

GRUPPCHEF TILL UNILABS NYA DIGITALA PATOLOGILABB!

Stockholm - 22 dagar kvar

Läs mer

OBDUKTIONSTEKNIKER TILL UNILABS PATOLOGI

Stockholm - 24 dagar kvar

Läs mer

ÄR DU EN UNDERSKÖTERSKA SOM ÄR NYFIKEN PÅ PATOLOGI?

Stockholm - 27 dagar kvar

Läs mer

Unilabs i sociala medier

Missa inga jobb från Unilabs

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor