halsojobb.se

 

  Unik Resurs i Sverige AB

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

I allt vi åtar oss handlar det om att hitta, bedöma, presentera och behålla. Unik har nätverk, förmåga och engagemang att hitta och utveckla lösningar, konsulter och kandidater. Vi har erfarenheten och modet att bedöma personlig potential och kunskapen att ställa den mot vad kunden eller kandidaten behöver. När vi presenterar till kund och kandidat tar vi ansvar, har integritet och kommunicerar tydligt. Vi har varumärket, en stark värdegrund och ett arbetssätt som gör att vi attraherar och behåller våra konsulter och kunder.

Det som utmärker oss är att vi använder evidensbaserad metodik i hela vår verksamhet. I Karriärprogram™, rekryteringsuppdrag och i konsultuppdrag. I hyrrekryteringar såväl som i interimuppdrag. 

Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dig som söker en ny utmaning, just din potential. Det är vår kärnkompetens. Alltid med stöd i vår evidensbaserade och inkluderande arbetsmetodik.

Du når alltid Unik Resurs via hemsidan www.unikresurs.se, e-post kontakt@unikresurs.se eller telefon 0200-210 255.

Bransch

Bemannings- och rekrytering

Anställda

61+

Huvudkontor

Östergötlands län

Missa inga jobb från Unik Resurs i Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor