halsojobb.se

 

  Stiftelsen Danviks Hospital

Danvikshem – naturskönt beläget vid inloppet till Stockholm mitt emot Prins Eugens Waldemarsudde. Lika välkomnande, lika uppskattat, lika eftertraktat.

Men så är också Danvikshem i Nacka ett alldeles speciellt äldreboende. 

Med omtanke, vänlighet och en hjälpande hand vill vi se till att alla boende på Danvikshem får en trygg och behaglig miljö på ålderns höst. Vår service är omfattande liksom utbudet av aktiviteter. Här finns alla möjligheter för att trivas.

På Danvikshem vill vi ge den bästa omvårdnaden och erbjuda ett tryggt och vackert boende. Vi behöver därför medarbetare som värderar god omvårdnad, frihet, ansvar och en vacker miljö. Vill du vara en av dem?

Danvikshem präglas av respekt för individen. Kvaliteten i omvårdnaden beror helt och hållet av vår personal. Utöver nödvändig formell kompetens och erfarenhet krävs därför ett genuint intresse för arbetet med gamla och sjuka, en vilja och förmåga till förändring och egen utveckling i arbetet samt ett mycket gott bemötande. Vi erbjuder en unik arbetsmiljö och självklart ett antal personalförmåner. Vi vill verka genom professionella arbetslag  med arbetsglädje i en lärande organisation. 

På Danvikshem förenar vi tradition med moderna vårdformer, alltid med individen i centrum.

Personalen består i huvudsak av undersköterskor och sjuksköterskor. Tjänstgöringsgraden varierar, arbetstiderna är schemalagda. Lönen är individuell. Självklart är det din utbildning och erfarenhet som styr lönesättningen.

Är du intresserad utav arbete hos oss?
Hör av dig till oss – kontakta personalchef:

Ingar Holmberg
telefon 08-452 92 08
e-post: ingar.holmberg@danvikshem.se

Bransch

Vård & Omsorg med Boende

Anställda

200-499

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga jobb från Stiftelsen Danviks Hospital

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor