halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SPM Instrument AB

Teknologi och expertis du kan lita på

SPM Instrument AB är världsledande inom tillståndskontroll. Vi har levererat lösningar med överlägsen prestanda till industrier världen över i 50 år, och vi brinner för det vi gör. Vi fokuserar helt på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll i världsklass – det skiljer oss från andra.

Utrustning för varje applikation och övervakningsbehov

Som en komplett leverantör utvecklar och marknadsför vi all teknik för att mäta, analysera och presentera konditionsdata från komplexa maskiner. Kapaciteten hos våra patenterade innovationer gör det möjligt för våra kunder att dra nytta av potentialen i världens mest effektiva lösningar för tillståndskontroll.

Förutom avancerade mätteknologier täcker vår omfattande produktlinje allt från givare, transmittrar och kablage till kraftfulla onlinesystem, handinstrument och analysmjukvara, samt metoder och produkter för korrigerande underhåll, såsom laseruppriktning och balansering.

Våra avancerade och intelligenta lösningar bildar en utmärkt bas för en proaktiv underhållsstrategi som är integrerad i normala underhållsaktiviteter och som ger en övergripande bild av driftskonditionen på kritiska maskiner. Den mekaniska konditionen utvärderas omedelbart efter mätning och visas som en intuitiv skala i grönt-gult-rött för enkel och snabb identifikation av potentiella problem. 

Oöverträffade förvarningstider med HD-teknologi 

SPM Instrument är skapare av de ultraffektiva HD-teknologierna för konditionsmätning. Med oöverträffade förvarningstider upptäcker dessa metoder maskinproblem i god tid för planering av underhåll och reparationer, med minimala avbrott i produktionsprocessen. HD-teknologierna ger dig optimala möjligheter att hantera såväl komplexa som enklare underhållsproblem.

Kvalificerad utbildning med SPM Academy

Vårt utbildningscenter SPM Academy erbjuder standardiserade kurser och skräddarsydd utbildning för alla nivåer av personal som arbetar med tillståndskontroll, så att de kan vara uppdaterade och kontinuerligt vidareutveckla kunskaperna om våra produkter och mätmetoder. Vi är en ackrediterad Mobius Institute Training Partner och erbjuder utbildning i vibrationsanalys ISO CAT I - III med certifiering, samt SPM-certifierade kurser i tillståndskontroll.

Global närvaro

Vårt huvudkontor ligger i Strängnäs, ca 60 minuter från Stockholm. Här ligger också forskning och utveckling, produktionsanläggning, marknadssupport och SPM Academy. Strängnäs är även bas för den svenska försäljningsorganisationen. Koncernen SPM har ungefär 200 anställda, varav ca 80 arbetar på huvudkontoret. Vårt globala nätverk av kvalificerade och noga utvalda försäljnings- och servicerepresentanter – som tillsammans täcker mer än femtio länder – finns här för att stötta din underhållsavdelning och hjälpa er få ut det mesta av er tillståndskontroll.

Kontakta oss idag – vi ser fram emot att höra från dig!

Bransch

Elektronikindustri

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Strängnäs

Adress

FINNINGEVÄGEN 71 , 645 42

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från SPM Instrument AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor