halsojobb.se

 

  Sollentuna kommun, miljö- och byggnadskontoret

Det finns över 100 olika yrken inom kommunen. Här hittar du lediga jobb och annan information om hur de är att jobba hos oss.

Sollentuna kommun växer och utvecklas. Vi som arbetar i kommunen har ett viktigt uppdrag - vi arbetar för att ge alla invånare och företag bästa möjliga service. Kommunen är Sollentunas största arbetsgivare med cirka 2 700 anställda inom olika verksamheter.

Spännande och varierande jobb

Det finns många intressanta arbetsuppgifter hos oss och vi söker alltid nya medarbetare inom olika områden. Vi värdesätter att du är intresserad av människor, har en god samarbetsförmåga och ett sinne för service. Vi tycker också att det är viktigt att du är intresserad av att utvecklas och att du är engagerad i ditt arbete. Vi vill att våra medarbetare ska bidra med sina kunskaper, erfarenheter och förslag till förbättringar. Öppenhet och delaktighet är viktigt för oss.

Sollentuna kommun ligger 15 minuter från Stockholms city och är en kommun som präglas av bra kommunikationer, service och shopping.

I vår personalpolicy nedan kan du läsa om värderingar och förhållningssätt som är viktiga både i relationerna mellan arbetskamrater på kommunens arbetsplatser och till de människor vi möter i arbetet.

Bransch

Miljö och bygg

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Sollentuna

Vad säger våra medarbetare?

Kjell

Mätningsingenjör

Marianne

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Det bästa med mitt arbete är att det är stor variation i både arbetsuppgifter och var jag befinner mig om dagarna. Sollentuna är en fin och trevlig kommun att vistas i. Dessutom är det en snabb teknisk utveckling i den här branschen och det gillar jag. Det är också väldigt roligt att vara en del i samhällsbyggnadsprocessen. Jag kan ha varit ute och mätt en plats och ett halvår senare står där ett hus. Den delaktigheten gör mig stolt!

Jag arbetar med olika frågor som rör hantering av kemikalier, avfall, avlopp, dricksvatten och förorenad mark, luft och vatten. Det bästa med mitt arbete är att det är fritt och omväxlande och att jag har möjlighet att planera det själv. Dessutom är det roligt att jag har möjlighet att påverka människor till ett mer miljöriktigt handlande.

Missa inga jobb från Sollentuna kommun, miljö- och byggnadskontoret

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor