halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skolfastigheter i Stockholm SISAB

Skolfastigheter i Stockholm AB är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi äger och utvecklar skolorna och förskolorna i Stockholm. Tillsammans med våra hyresgäster skapar vi trygga och inspirerande utbildningsmiljöer för Stockholms barn och unga.

SISAB har cirka 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar vi 1,8 miljoner kvadratmeter, där ungefär tvåhundratusen barn, unga och vuxna vistas dagligen. Ytan motsvarar hela fem Gamla stan - samlade i en och samma stad.

Vi arbetar med drift och underhåll av våra fastigheter och vi verkar även aktivt för att skapa nya elevplatser i en växande huvudstad, genom omfattande om-, ny- och tillbyggnationer.

Största delen av fastighetsbeståndet hyrs av Stockholms stad. Cirka 16 % hyrs ut för andra ändamål, bl.a. till friskolor, bostäder, parkeringsgarage och kommersiella lokaler.

Jobba hos oss!

Här finns rum för kunskap att växa - SISAB är ett av landets största fastighetsbolag och vi har mycket att vara stolta över.

Hos oss kan du vara med och påverka samhällsbyggnaden. Dessutom har du möjlighet att utvecklas som individ. Bland företagets cirka 200 medarbetare ryms åtskilliga kompetenser under samma tak, som alla arbetar med ett samhällsbyggande, viktigt och stimulerande uppdrag. Var och en deltar aktivt till att skapa en miljö där vi hjälper och stöttar varandra. Våra hälsobefrämjande insatser gagnar både individen och i förlängningen arbetsprestationerna. Vi satsar på ett yrkesliv som håller i långa loppet. Vi sitter i nya fräscha lokaler vid Globen.

Karriär och utbildning

För att våra medarbetare ska fortsätta att växa tillsammans med oss erbjuder vi en strukturerad kompetensutveckling. Hos oss kan du göra karriär på ditt sätt, oavsett om det är ett steg uppåt i karriärären eller om du vill utvecklas där du är. Förutom ett stort kompetensutbyte med dina kollegor i det dagliga arbetet, har du en individuell plan för din utveckling med konkreta aktiviteter som ska genomföras under året. Vi ger dig tid för kompetensutveckling och kunskapsutbyten. 

Ett arbetsliv i balans

På SISAB är det självklart viktigt att du som medarbetare ska ha en god balans mellan arbetslivet och privatlivet. Därför är vi extra stolta över att Feelgood har utsett SISAB till Stockholms läns friskaste företag 2019. 

Bransch

Uthyrning & Förvaltning av Fastigheter

Anställda

227

Huvudkontor

Johanneshov

Adress

Palmfeltsvägen 5, 121 62

Webbplats

language

Missa inga jobb från Skolfastigheter i Stockholm SISAB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor