halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Särnmark Assistans AB

Trygghet, transparens och kund­inflytande

Särnmark grundades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm efter att Mikaels liv förändrades i och med en olycka 1978. Vi har under åren lärt oss att de viktigaste delarna för en väl fungerande personlig assistans är trygghet, ekonomisk transparens och att du som kund känner att du blir lyssnad på.

Varmt välkommen till oss. 

Skulle du vilja arbeta hos oss, som personlig assistent till någon av våra kunder eller som tjänsteman på något av våra kontor? Är du dessutom en engagerad och lyhörd person som vill göra skillnad? Då är du en person som passar in hos oss.

Vi söker alltid kompetenta medarbetare. Personer som tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet. Målet med vår personliga assistans är att varje enskild kund ska uppleva att hen har möjlighet att styra över sitt eget liv. 

Ytterst handlar det också om att vi, tillsammans med våra kunder, deras familjer och andra personer i deras närhet, ska vara med och påverka samhällets villkor för personer som lever med en funktionsnedsättning. Vi tar tillvara på alla dessa människors erfarenhet och vilja till att förbättra. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Jobba med personlig assistans

Tycker du att Särnmark är ett intressant företag? Är du dessutom en engagerad person som är ödmjuk inför andra personers livssituation. Då vill vi att du lägger upp ditt cv och din profil här.

Bransch

Assistansbolag

Anställda

1200

Huvudkontor

Solna

Adress

Evenemangsgatan 31, 169 79

Webbplats

language

Missa inga jobb från Särnmark Assistans AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor