halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Samariten Ambulans AB

Samariten Ambulans, som är en av Sveriges största ambulansaktörer, utökar verksamheten ytterligare i Stockholms norra länsdelar under 2019.

I Stockholms norra länsdelar finns Samariten idag på ambulansstationerna Sollentuna, Upplands Väsby, Märsta, Järfälla, Upplands Bro, Täby, Vallentuna, Åkersberga, Norrtälje och Hallstavik.

Det första halvåret 2019 utökar Samariten med en ny stationering i Rimbo. Vidare utökas med fler ambulanser i Järfälla, Sollentuna och Märsta (med placering Upplands Väsby). Då vi även sänker veckoarbetstiden samt tar bort jour för de som jobbar skift och även inför andra personalbefrämjande åtgärder, söker vi nu nya medarbetare.

Söker du ett betydelsefullt och självständigt arbete?

Ambulanssjukvård är ett betydelsefullt och viktigt arbete för dig som tycker om att arbeta med, och ständigt möta nya människor. Arbetet är varierande med fokus på att möta människor med varierande hjälpbehov. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och skapa Sveriges bästa ambulanssjukvård!

Samariten erbjuder DIG:

  • Schemalagd rast

  • Överlappningstid vid skiftbyten

  • System för kvalitetssäkrad hemgång

  • Friskvård på arbetstid


Är du specialistsjuksköterska, sjuksköterska eller ambulanssjukvårdare? Vi söker både dig som redan arbetar inom sjukvården men även dig som är nyutexaminerad. Mångfald är viktigt och Samariten ser gärna sökande med varierande bakgrund och förutsättningar. Vi söker engagerade medarbetare som söker ett självständigt arbete som gör skillnad.

I sammhällets tjänst sedan 1993

Samariten Ambulans etablerades i Stockholm redan 1993, sedan dess har vi vuxit och är idag en av Sveriges största ambulansaktörer med såväl vägburen ambulans som ambulansverksamhet till sjöss och i luften.

  • Samaritens affärsidé är att bedriva högkvalitativ och långsiktig verksamhet som bidrar till utveckling inom ambulanssjukvård och omvårdnad.

  • Samaritens vision, att vara ledande inom prehospital sjukvård, uppnår vi genom att skapa utveckling inom HR och arbetsmiljö.

För Samariten utgör den personalpolitiska ansatsen grunden för att kunna erbjuda hög kompetens och kvalitet. Samariten är idag ledande inom HR och utveckling av den prehospitala arbetsmiljön. Här är våra medarbetare den absolut viktigaste pusselbiten i vår verksamhet. Medarbetarnas kompetens och engagemang skapar förutsättningar för att lyckas med vårt uppdrag men även med att bidra till att utveckla den prehospitala sjukvården.

Samaritens uppdrag är att erbjuda hälso- och sjukvård samt transporter med hög patientsäkerhet, tillgänglighet och jämställd vård. Samaritens verksamhet är en mycket viktig del vårdkedjan. Vi möter patientens behov inte bara i den vägburna ambulanssjukvården utan även i helikopter och sjuktransporttjänsten.

Samariten erbjuder kunskapsbaserad, effektiv och jämlik hälso- och sjukvård. Vården ges i patientens hem eller motsvarande eller på en olycks- eller skadeplats samt under transport. För Samariten är det mycket viktigt att anpassning av vården sker utifrån patientens enskilda förutsättningar, patientens hemmiljö och patientens integritet. Samariten arbetar aktivt med utveckling av uppdragets medicinska innehåll, personalens kompetensutveckling och samverkan.

Samariten är även ledande inom utvecklingen av klimatvänlig ambulanssjukvård. Recycling och hållbarhet är viktiga komponenter i detta arbete. Under 2017 var över 70% av vårt bränsle icke fossilt. Vårt arbete fortsätter och målsättningen är att uppnå 99% icke fossilt bränsle senast 2020.

Med Stockholms läns landsting som huvudman utför Samariten:

  • Ambulanssjukvård åt Stockholms läns landsting sedan 1993.

  • Vårdtjänsten i ambulanshelikopter på uppdrag av Babcock Air Ambulance.

  • En nyhet är att vi nu även ansvarar Sjuktransporttjänsten sedan september 2018

Vi är även etablerade i Region Skåne och utför ambulanssjukvård i distrikt 2. Som underleverantör åt Securitas ansvarar Samariten för sjukvårdsuppdrag på Arlanda på uppdrag av Swedavia.

Vi är stolta över det vi har åstadkommit men jobbar kontinuerligt med att utveckla och förbättra verksamheten ytterligare, målet är att erbjuda Sveriges bästa arbetsplats och där vill vi gärna se dej som vår medarbetare!

Bransch

Ambulanssjukvård

Anställda

460

Huvudkontor

Vallentuna

Adress

Cedersdalsvägen 5A, 186 40

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Samariten Ambulans AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor