halsojobb.se

 

  Relita Industri & Skadeservice AB

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Produktionsorganisation

Relita har idag tre affärsområdeschefer och ett 20-tal produktionsledare/projektledare. Till deras hjälp har vi byggt upp en stab bestående av personalavdelning, kalkylator, miljöansvarig, kvalitetsansvarig, ekonomi, administration, förråd, verkstad. Relitas medarbetare i arbetsledande ställning genomgår löpande ledarskapsutbildning, vidare har delar av personal i arbetsledande befattning genomgått byggarbetsmiljösamordningsutbildning (BAS-P och BAS-U).

Kompetens

I vår strävan att hålla hög kvalitet och låg miljöpåverkan på utförda uppdrag genomför vi löpande fortbildning för våra medarbetare.

Yrkeskategorier

Bland Relitas medarbetare finns skiftande yrkeskategorier där återfinns bland annat fastighetstekniker, fordonsmekaniker, elektriker, snickare, dykare, betongarbetare, målare, VVS-montörer, grävmaskinister, chaufförer med flera. Vår medarbetare bär alltid enhetliga kläder med tydlig företagslogga synlig och har företagslegitimation som är ansluten till ID06 väl synligt.

Nöjda kunder

Relitas övergripande målsättning är kundtillfredställelse och att varje utfört arbete ska generera en ny order. Det ska uppnås genom att vi är tillgängliga när kundens behov uppstår, med snabbservice, en korrekt prissättning och hög kvalitet på utförda uppdrag. Det främsta sättet att nå det övergripande målet är Relitas välutbildade och engagerade medarbetare. 

Kunder

Relita har avtal med samtliga ledande försäkringsbolag, och anlitas flitigt av såväl stora som små byggbolag, fastighetsbolag, kraftbolag, industrier, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar.

Vi söker alltid duktiga och kompetenta medarbetare med driv, engagemang som vill bidra till vårt gemensamma mål att vara ett lönsamt och handlingskraftigt företag.

Vi söker nu dig! 

Bransch

Sanering, fastighets- och skadeservice

Anställda

500

Huvudkontor

Uppsala

Sociala medier

Relita Industri & Skadeservice AB i sociala medier

Missa inga jobb från Relita Industri & Skadeservice AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor