halsojobb.se

 

  Nykvarns kommun

Nykvarns kommun har som uppgift att ge stöd och omsorg till dig utifrån din livssituation.

Här hittar du information om vilket socialt stöd och vilken service och hjälp som finns i kommunen. Stödet ska utformas så att hänsyn tas till individens egna resurser, förutsättningar och behov.

Du hittar också information om vart du kan vända dig och hur du ska göra för att ansöka om stöd och hjälp.

Arbetsmarknaden i kommunen

I Nykvarns kommun finns de växande företagen med kreativa och utvecklande mål och där kommunen agerar som katalysator för en dynamisk utveckling.

Nykvarns kommun har drygt tio tusen invånare och tillåts växa i takt med att vård och omsorg, skola och övriga servicesystem hinner med. Tack vare ett centralt läge i Mälardalsregionen och närheten till Stockholm så finns mycket goda möjligheter till både ett bra liv för hela familjen och med möjligheter till arbete, friluftsliv, kultur och service inom ett bekvämt avstånd till både storstad och natur

Arbetsmarknaden består till mycket stor del av mindre och medelstora företag, med några större företag som Volkswagen Parts Logistics, Alcro/Beckers-Tikkuriila, Aditro Logistics och Ahlfort & Cronholm. I angränsande Södertälje kommun finns riktigt stora företag som Astra-Zeneca och Scania.

För att underlätta inträdet på arbetsmarknaden erbjuder kommunen arbetsmarknadsaktiviteter av olika slag.

I kommunen arbetar vi för att etablera kluster inom miljömotorområdet med forskning och utveckling inom områdena miljö, energi och fordon tillsammans med näringsliv och akademi.

Vi tillskapar strategiska arenor för att utveckla näringslivet i Stockholmsområdet och utvecklar södra Stockholms mest spännande verksamhetsområde, ett område som planeras för näringslivsverksamhet och sträcker sig över 6 miljoner kvadratmeter.

Den förvärvsarbetande delen av befolkningen finns inom områdena byggverksamhet, utbildning, handel, vård- och omsorg och företagstjänster. De vanligaste yrkena i Nykvarns kommun finns inom områdena vård- och omsorgs-, byggnads- och anläggnings, förskollärar- och servicearbeten.

Nykvarn är inte större än att var och en som bor och verkar här ska kunna bli sedd och hörd.

Välkommen!

Bransch

Kommun

Anställda

-

Huvudkontor

Nykvarn

Sociala medier

Aktuella jobb från Nykvarns kommun

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100%

Nykvarn - 15 dagar kvar

Läs mer

Socialsekreterare

Nykvarn - 9 dagar kvar

Läs mer

Nykvarns kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Nykvarns kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor