halsojobb.se

 

  Medpeople

Med Medpeople har vi funnit en lösning på vårdens största problem, korta och akuta vakanser. I dag löser vårdgivarna akuta vakanser som uppkommer vid sjukdom eller andra akuta bortfall med inbeordringar av ordinarie personal. Det leder direkt till sjukskrivningar, orimlig arbetsbelastning  och en ökad risk för patientsäkerheten. Medpeople är inte till för att ersätta ordinarie personal med konsulter, tvärtom, vi vill stärka upp vid akuta och tillfälliga resursbehov för att spara på den ordinarie personalen som är stommen i vården. Med Medpeople ger vi också möjligheten att ta flexibla uppdrag till den personal inom vården som inte arbetar heltid eller för de  som studerar vidare och som är i behov av flexibla arbetslösningar.

Medpeople är en onlinetjänst vars app ger mobil tillgång till temporära vårduppdrag som annonseras från anslutna vårdgivare.  Hela flödet, från ansökan till tidrapportering sköts direkt i appen och tar bara några minuter att genomföra för registrerade vårdkonsulter.

I vår plattform matchas vårdpersonal och vårdgivare direkt med varandra utifrån krav på kompetens, lönenivå och erfarenhet. Medpeople är ett modernt sätt att bemanna, utan dyra mellanhänder och manuell hantering.  Vi levererar effektiv bemanning till vården samtidigt som det ger  legitimerad vårdpersonal möjlighet att ta tillfälliga vårduppdrag

Medpeople vill vi förbättra vården som helhet. Genom ökad transparens, moderna verktyg, bättre villkor och ett flexiblare sätt att jobba är vi säkra på att vi kan bemanna mer effektivt och hjälpa till att få ner de skenande kostnaderna för vårdbemanning i hela landet. Tillsammans kan vi göra skillnad, på riktigt.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Medpeople

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor