halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Läkarresurs FA Rekryt AB

LäkarResurs har sedan år 2006 arbetat med läkarbemanning och försett vårdgivare med erfarna och kompetenta läkare.

Vi förmedlar uppdrag i hela Sverige, uppdragen sträcker sig alltifrån från enstaka dagar till längre perioder. Våra kunder finns såväl inom den offentliga sektorn som bland privata vårdgivare. Vi har ramavtal i de flesta landsting och tecknar även direktavtal med vårdgivare.

LäkarResurs har det lilla företagets fördelar med personligt bemötande och korta snabba beslutsvägar, vilket innebär stor flexibilitet.

Ett omfattande kontaktnät och personliga relationer med både läkare och vårdgivare är en stor tillgång när vi skräddarsyr lösningar efter behov. Lägg där till personligt engagemang, arbetsglädje, kvalitet och flexibilitet och ni får en unik samarbetspartner.

Att samarbeta med våra välmeriterade läkare som har hög kompetens och mångårig erfarenhet av arbete inom både primär- och slutenvård är ett privilegium. Vi har en trogen krets av läkare med olika specialiteter.

Vi vill vara det naturliga förstahandsvalet både för läkare och för våra kunder. Vi fortsätter växa över hela landet och vår ambition är att vara ledande inom läkarbemanning i Sverige.

LäkarResurs FA Rekryt AB är sedan nov 2015 är del av Hedera Group AB. Hedera Group AB är noterat på Nasdaq First North och erbjuder bemanningsläkare till landsting och privata vårdgivare via dotterbolagen LäkarResurs FA Rekryt AB, Pridoc Bemanning AB, Svensk Läkartjänst LILAB, Assistanspoolen omsorg, Hedera Medical, Hedera Helse & AddUs Care. 

Bransch

Arbetsförmedling & Rekrytering

Anställda

15

Huvudkontor

Uppsala

Adress

Salagatan 18, 753 30

Webbplats

language

Lediga jobb från Läkarresurs FA Rekryt AB

För konsulter

58 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Läkarresurs FA Rekryt AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor