halsojobb.se

iDoc AB

Bemanningsföretaget iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare vår nära och personliga bakgrund inom sjukvården har vi stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Detta ger oss unika möjligheter att uppfylla just era behov i varje led.

iDoc är ett bemanningsföretag med ungdomlig anda och lång erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi har vårt säte i Norrköping och bemannar vården med läkare och sjuksköterskor i hela landet. Vår erfarenhet omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.

Vi tror på en vård där både arbetsgivares och medarbetares behov tillgodoses på allra bästa sätt. På så sätt kan vi tillsammans skapa synergieffekter som ger en vård av hög nivå.

Drömmer du om att själv styra över hur, var, när och vad du vill arbeta med? Gillar du att träffa nya människor och anta utmaningar? Vi erbjuder varierande jobb till läkare och sjuksköterskor hela landet!

Bli en iDoc-are du med!

Att arbeta som bemanningskonsult inom vården innebär en enorm frihet och du får bra betalt för uppdragen vi förmedlar. Du bestämmer själv när du vill arbeta och när du vill vara ledig. Du kan prova en ny inriktning inom vården eller testa hur det är att leva och arbeta i en ny stad. Eller vill du jobba extra under sommarmånaderna för att dryga ut kassan? 

Vi kommer på iDoc kommer alltid att finnas där som ett stöd när du är ute på uppdrag!

Är du läkare eller sjuksköterska och intresserad av att arbeta som konsult inom vården börjar du med att skicka in ett CV och referenser så att vi får en bild av vem du är. Berätta var, när, hur och i vilken omfattning du vill arbeta. Vi ger dig förslag på uppdrag utifrån dina önskemål.  

Bransch

Vård

Anställda

15

Huvudkontor

Norrköping

Adress

Sandgatan 9, 602 21

Webbplats

language

Lediga jobb från iDoc AB

Specialistsjuksköterska inom Psykiatri till Vadstena

Vadstena - 12 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Klara Vigren

Sjuksköterska

Jaqueline Mourou

Sjuksköterska

Frida Hellström

Sjuksköterska

“Flexibiliteten och att själv kunna välja när jag ska jobba och när hon ska vara ledig är den största fördelen med att arbeta som bemanningssjuksköterska. Jag äger min egen tid - det betyder mycket för mig”

"Som bemanningssjuksköterska blir man både omtyckt och duktig på sitt jobb. Som anställd får man mer ansvar, lägre lön och inte lika mycket tacksamhet. Nu har jag en helt annan livskvalitet"

“Som konsult gör jag samma jobb och har samma ansvar, men jag känner mig fri på ett annat sätt. Uppdragen är tidsbegränsade och det är upp till mig att tacka ja eller nej om uppdragsgivaren är intresserad”

Missa inga jobb från iDoc AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor