halsojobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Exlibro

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Exlibro

OM OSS

ExLibro, som startade sin verksamhet 2014, är en utbildningsarrangör som vänder sig till advokater, revisorer, redovisningskonsulter, jurister samt andra kvalificerade rådgivare vilka alla är beroende av att ständigt vara uppdaterade och ligga i framkant för att kunna erbjuda sina klienter den bästa och mest aktuella rådgivningen.

Tillsammans med många representanter ur våra målgrupper och våra namnkunniga och engagerade föredragshållare har vi kommit fram till att det finns ett stort behov av ett snabbfotat utbildningsföretag som erbjuder aktuella och kvalificerade utbildningar där föredragshållarna med sin kompetens och kännedom om nya regler och praxis som ständigt förnyas.

Vi anlitar endast föreläsare som har stora kunskaper inom respektive specialområde de undervisar i och de har också en god pedagogisk förmåga.

Vår engagerade personal har mångårig erfarenhet av utbildningsverksamhet och kommer alltid bistå våra kunder med sin expertis i att hitta rätt utbildning för just Dig! Tveka inte att kontakta oss om Ni har frågor om en specifik utbildning eller punkter i en utbildning.

Som en liten aktör men med en stor anpassningsförmåga kommer vi att ständigt förnya vårt kursutbud utifrån förändrat regelverk och praxis. Vårt motto är att alltid sätta våra kursdeltagares kompetensutveckling i fokus. Samtliga våra kurser kommer att hålla den kvalitetsnivå så att de målgrupper som har ett utbildningskrav kommer att kunna tillgodoräkna sig timmar genom att delta i våra utbildningar.

Jag ser utbildning och kompetensutveckling som en av de största framgångsfaktorerna för tjänstesektorn och där behövs pigga och alerta utbildningsföretag som ligger i framkant och ständigt erbjuder nya och aktuella utbildningar utan att tumma på kvalitén.

Utbildningsföretag som lyssnar på vad som efterfrågas på marknaden och som ger föredragshållare möjlighet att ta fram det mest aktuella och intressanta inom sina respektive områden. Identifiera nya föredragshållare inom områden som kanske inte varit aktuella tidigare men där det finns ett stort behov av kunskap och utbildning inom våra målgrupper som är advokater, jurister, revisorer, redovisningskonsulter och andra kvalificerade rådgivare.

Att ExLibro fyller en viktig roll på marknaden är jag helt övertygad om. Tillsammans med våra fantastiska föredragshållare och vår engagerade personal önskar jag dig välkommen som kursdeltagare till någon eller några av våra kurser.

Bo Lindström
Styrelseordförande och huvudägare

Bransch

Utbildning, Forskning & Utveckling

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Exlibro
Sociala medier

Exlibro i sociala medier

Missa inga jobb från Exlibro

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor