halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ett stort engagemang och trygga villkor har lyft Colligo till att bli en stor och känd aktör på marknaden. Vi är specialiserade på vårdbemanning och varje dag förser vi vården med
personal över hela landet.

Colligo Vårdkompetens startade med en tydlig vision om att utmana och förbättra vårdbemanningen i Sverige. Många vårdkonsulter arbetade utan kollektivavtal & tjänstepension, och vårt mål var att skapa en helhetsförändring. Med långsiktiga arbetsmetoder ville vi erbjuda trygga tjänster för våra konsulter och hållbara lösningar för våra kunder. Idag är detta vårt största fokus och det som representerar Colligos värdegrund.

För dig som konsult erbjuder vi en engagerad arbetsgivare som tar hand om dig hela vägen. Det är dina önskemål som är våra riktlinjer och vi arbetar alltid för att ge den bästa möjliga service. En trygg anställning står i fokus hos oss, och som konsult är du ansluten till kollektivavtal med tillhörande tjänstepension och försäkringar.

För dig som vårdgivare erbjuder vi en pålitlig leverantör som hjälper dig att hitta hållbara lösningar anpassade efter din verksamhet. Du ska få de bästa förutsättningarna att bedriva vården i Sverige framåt. Vi vill vara en del av lösningen med ditt behov i fokus.

Vad säger våra medarbetare:

” Att jobba som konsult ger mig frihet med schemat, möjligheten att vara ledig när jag vill och ta långa semestrar. Jag kan också välja att inte jobba heltid men ändå få en riktigt bra lön. Att sedan vara konsult via just Colligo gör bara allting ännu bättre. De har supertrevliga handläggare som alltid lyssnar och hjälper till med att få uppdrag som passar samt rättvisa scheman. De tillgodoser önskemål om ledighet och stöttar om man får problem eller har en stressig period på sitt uppdrag. Det finns alltid många uppdrag att välja på över hela landet. Något som också är viktigt för mig är kollektivavtal och detta erbjuder Colligo. De anordnar också regelbundet HLR-utbildningar samt annat så som julbord/julfest där man får träffa handläggare och konsulter”


– Sofie, SSK
 

"Att jobba inom bemanning ger mig den frihet som jag alltid önskat, trots att jag jobbar i vården. Att ha både tid och pengar att göra det jag vill. Colligo är en mycket bra samarbetspartner som dessutom ger mig möjlighet att välja om jag vill jobba mot vanlig lön eller att själv fakturera. De är lätta att ha att göra med, ger god support och har många intressanta uppdrag med höga ersättningar. Min kontaktperson är grym och svarar alltid. Jag kan varmt rekommendera Colligo."


- Alexandra, SSK
 

”Colligo ger mig möjligheten att leva fritt och ägna mitt tid åt det jag älskar mest, familj(där mina vänner är inkluderade) och kubansk musik, dans och kultur. Det viktigaste för mig är att kunna hälsa på min familj i Göteborg när jag vill och spendera mestadels av min tid till kubansk dans. Det ger mig all glädje jag behöver! Dansen för mig innebär mycket resande både inom Sverige och till utlandet vilket aldrig är några problem. Under de åren jag arbetat för Colligo har stora valmöjligheter funnits till att arbeta relativt regelbundet eller intensivt kortare perioder och vara ledig längre. Jag väljer själv! Vilket är underbart och precis så jag vill leva!”


– Mikaela, SSK 


 

 

 

 

Bransch

Vårdbemanning

Anställda

250 +

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sveavägen 155, 113 46

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Colligo Vårdkompetens AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor