halsojobb.se

C.A.G MER Consulting

Komplexa IT-plattformar, tvingande regelverk och ständig förändring. I dag är det inte bara myndigheter som påverkar hur banker och finansinstitut ska utforma sin verksamhet. Konsumenternas efterfrågan på enkla och snabba digitala tjänster ökar i samma takt som konkurrensen hårdnar. 
Sedan 1984 har vi på MER Consulting arbetat för att våra kunder ska leva upp till dagens krav och morgondagens behov. Det tänker vi fortsätta med. Vår kundportfölj visar att vi är det självklara valet för Sveriges banker och finansinstitut när de behöver en kundfokuserad, långsiktig och nyfiken rådgivare. Med vår djupa kompetens och långa erfarenhet av att analysera, driva och genomföra kritiska projekt bygger vi förutsättningar för effektivare verksamheter. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig! Vi ses gärna över en kopp kaffe.

Vi kan det här med processer. Oavsett om du behöver hjälp med systemutvecklingsprocesser, IT-processer eller affärsprocesser kan vi erbjuda gedigen teknik- och branscherfarenhet inom området bank & finans. Tillsammans med våra erfarna IT-och verksamhetskonsulter hjälper vi dig att göra skillnad. På riktigt. 

Ihop med agila metoder och en vilja att alltid leverera högsta kvalitet, blir vår vana och kompetens din säkerhet för att projektet når uppsatta mål – och lite till. Hos oss får du helt enkelt lite mer.

Tycker du att den utmanande och komplexa bank- och finansbranschen är spännande? Håller du med om att det bästa som finns är att göra skillnad? Då kanske du är vår nästa kollega. Som konsult hos oss skapar du mervärde för både kunder, kollegor och samhället. Ett stort ansvar läggs på dina axlar, men hos MER Consulting är du aldrig ensam. Vi vet att systemet, rapporten eller vad det nu är du ska leverera blir bättre då vi arbetar tillsammans. Dessutom blir det ju mycket roligare! 

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Sveavägen 33, 111 34

Webbplats

language

Vad säger våra medarbetare?

ÅSA OLDMAR

Senior Business Consultant

JOHAN ELFMAN

Konsultchef IT Consulting

ANNIKA ROGNEBY

Sälj & Marknadschef

"Mina första intryck av MER Consulting var proffsigt och seriöst. Nu, efter två år som medarbetare i företaget, vet jag att känslan var rätt. Men jag har också sett en annan sida: den familjära. Jag har tidigare arbetat både på stora företag och varit egen, och nu känner jag att jag har hittat rätt. Här är jag en i gänget, en som är delaktig och kan påverka – samtidigt som jag inte axlar hela ansvaret själv. Jag träffar regelbundet mina MER-kollegor och ser dem som en kompetensbank. Dessutom är kompetensutveckling något som värdesätts högt här, det var faktiskt en av anledningarna till att jag valde MER som arbetsgivare. 
Den samlade kunskapen, tillsammans med vår sammanhållning och vilja att hjälpa våra kunder, gör att jobbet blir roligt och projekten lyckade.”

”Jag var redo för en ny utmaning och letade efter en arbetsplats där jag kan vara med att utveckla både företaget och min yrkesroll. I september 2016 började jag på MER Consulting och kände direkt att jag hittat rätt. Kollegorna är intresserade och nyfikna, vilket fick mig att snabbt känna mig som en i gänget. Här är trivsel och samarbete nyckelord, och jag som medarbetare får stor frihet och mycket eget ansvar. Jag gillar att det är en informell stämning med korta beslutsvägar och nära kommunikation även med ledningen. På så sätt når vi snabba – och långsiktiga – resultat.

Jag uppskattar att företaget alltid strävar mot nya mål och bryter ny mark. Min första tid på MER ägnade jag åt att bygga upp vårt nya affärsområde Data Discovery. Det är en pusselbit som vi nu kan lägga till i vårt kunderbjudande, och med vår nya kompetens kan vi bygga ännu starkare och mer kvalificerade team. Som konsult handlar jobbet till stor del om att omsätta kundens krav och förväntningar till något konkret som är praktiskt och lättförståeligt, och med ett grymt team omkring sig blir det både roligare och enklare.”

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jag har arbetat lääänge inom C.A.G och gräset är grönast här! Jag älskar kulturen, mina medmänniskor (medarbetare) och klimatet att vi alltid hjälpas åt i stort och smått. Att jag sedan får lära mig en massa nya saker hela tiden gör att C.A.G passar mig. Vår payoff "Passion för utveckling" är också väldigt mycket jag och på C.A.G får jag utvecklas tillsammans med resten av gänget."

Missa inga jobb från C.A.G MER Consulting

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor