halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Attends Healthcare AB

Attends har 40 års erfarenhet av att erbjuda inkontinensprodukter till användare och vårdpersonal över hela världen. Vi har ett brett sortiment av produkter för alla grader och typer av inkontinens så att du kan hitta de produkter som passar dig och din livsstil.

Vår världsledande position och långa erfarenhet inom absorberande hygienprodukter har gjort oss till experter på att förstå och lösa varje individs unika behov. Vi är din pålitliga och långsiktiga partner, vare sig du är slutanvändare, kund eller annan intressent inom vår bransch.

När någon av dina nära och kära behöver vård och omsorg är det alltid personligt. För oss på Attindas är ”Personal Care” inte bara ett uttryck, det är mycket mer än så, nämligen vårt uppdrag och kall. Vårt mål är att alla som behöver absorberande hygienprodukter ska få en personcentrerad vård som är anpassad unikt för individen, detta är vårt löfte till dig och betydelsen av ”Personal Care” för oss!

Kombination av vår kompetens, globala styrka och lokala närvaro gör oss unika och skapar de bästa förutsättningarna för att utveckla våra medarbetare, såväl i yrkesrollen som personligt. Vår toppmoderna och miljövänliga produktion i Sverige gör dessutom att både vi och våra produkter är lättillgängliga och kan ha en personlig och nära relation till våra kunder.

Vi står för hälsa, värdighet och komfort. Vårt mål är att alla våra kunder ska få ett professionellt bemötande och rätt anpassade produkter. För att alla förtjänar det.

Hälsningar Attindas, Making it Personal.

 

Bransch

Inkontinensprodukter

Anställda

350

Huvudkontor

Aneby

Adress

Järnvägsgatan 4, 578 33

Webbplats

language

Missa inga jobb från Attends Healthcare AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor