halsojobb.se

 

  Actic Sverige AB

Jobba på våra gym eller huvudkontor?

Actic är en av Sveriges ledande friskvårdskedjor. Idag har vi drygt 180 anläggningar och över 200 000 medlemmar fördelade på fyra länder. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål.

Redan 1981 startades vårt första gym i Sverige. Då hette vi Nautilus. Än idag hjälper vi människor till ett friskare liv. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.

Vi erbjuder rätt person en arbetsplats i en dynamisk och växande organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att mötas av engagerade och positiva kollegor i en prestigelös miljö där det finns stora möjligheter att påverka.

Actic är inne i ett expansivt skede och vi söker ständigt efter nya talanger till våra anläggningar. Vill du arbeta med människor och friskvård hos oss är du alltid välkommen att kontakta platschefen på din anläggning eller lägg in en spontanansökan under intresseanmälan nedan, nedan ser du även de lediga tjänster som du kan söka till.

Bransch

Gymanläggningar

Anställda

500+

Huvudkontor

Solna

Sociala medier

Lediga jobb från Actic Sverige AB

Grupptränare sökes till Actic Ulriksdal

Solna - 6 dagar kvar

Läs mer

Actic Sverige AB i sociala medier

Missa inga jobb från Actic Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor