Vi söker sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och barnmorskor

Landstinget sörmland

Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Börja din karriär hos oss!

Landstinget Sörmland är en av länets största arbetsgivare med cirka 7000 medarbetare. De allra flesta jobbar med arbetsuppgifter relaterade till hälso- och sjukvården. Anta vår utmaning – kom och utvecklas med oss!

Vi söker dig som är nyutexaminerad, har erfarenhet, är specialistutbildad sjuksköterska eller Barnmorska till något av våra sjukhus; Nyköpings lasarett, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska sjukhuset och Karsuddens sjukhus i Katrineholm och till våra vårdcentraler i Sörmland.

Våra medarbetare är viktiga för oss

Vi satsar både på dig som är erfaren och dig som är nyutexaminerad.

  • Vi har flera olika utbildningsprogram som erbjuds kontinuerligt till våra anställda.
  • Vi har gjort riktade lönesatsningar för sjuksköterskor och även höjt OB nattetid.
  • Är du nyutexaminerad sjuksköterska introduceras du utifrån ett program som är framtaget för att du lättare ska komma in och känna dig trygg i din nya yrkesroll.
  • Vill du specialistutbilda dig? Hos oss har du möjlighet att få studielön under din utbildning och när du är färdig specialistsjuksköterska har du en given plats hos oss.
  • För dig som är erfaren finns möjlighet att arbeta som vårdledare; en senior stödkompetens till nya sjuksköterskor på enheten.
  • Sugen på att forska? Vi har goda villkor för dig som är intresserad av att bedriva forskning.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Tillträde sker fortlöpande.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss redan i dag.
Anna Fagerlund, HR-Staben, 0155-24 74 79.
För Karsuddens sjukhus:
Sofia Andersson, HR-chef, 0150-560 40.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-12-29.

 

Förvaltning:
Hälso- och sjukvården

Kommun:
Nyköping

Referensnummer:
RLSV-17-001

Lön:
Fast lön. Kollektivavtal finns.

Arbetstid:
Tillsvidare, 100 %, Tillträde Enligt överenskommelse.

Publicerat:
2017-07-02

Sista ansökningsdatum:
2017-12-29

Annonsansvarig:
Platsannonsering

Sök jobb

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.