Vill du arbeta i en lärande miljö på en högspecialiserad slutenvårdsavdelning inom Gastroenterologi? Ett arbete som ger dig en stimulerande, omväxlande och rolig arbetsplats!

Vårt anställningserbjudande

Nu söker vi dig som är intresserad av att vårda den akut sjuka gastroenterologiska patienten. Våra profilpatienter är de med inflammatorisk tarmsjukdom och den akut sjuka leverpatienten. Sjukdomarna är i regel kroniska vilket gör att du som sjuksköterska får en utmärkt möjlighet att fördjupa dina medicinska kunskaper och får följa patienterna och deras sjukdom över tid. Ord som karakteriserar vår omtalade slutenvårdsavdelning är ett gott samarbete, energi och en alldeles unik stämning.

För att kunna erbjuda en bra vård är det av högsta prioritet för oss att personalen har kunskap om det senaste inom gastroenterologi och hepatologi, varför vi ser utbildning som en självklarhet. Du deltar på kurser, kongresser, utbildningar och cases. Vi har en även en utbildningsansvarig som har till uppgift att utveckla, coacha och stödja dig som sjuksköterska.

Du följer en tydlig karriärs- och kompetensstege med möjlighet att utvecklas inom din profession. I våra lokaler bedriver vi även dagvårdsverksamhet med möjlighet till rotationstjänst mellan dagvården och vårdavdelningen för den som så önskar. För dig med tidigare erfarenhet och intresse för utveckling/ledarskap finns möjlighet för olika roller inom områden som patientsäkerhet, utveckling, forskning med mera.

Introduktionen är individanpassad och för dig som är nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi dig att gå Danderyds sjukhus introduktionsår. Du väljer mellan individuell schemaplanering eller fast schema.

Arbetsbeskrivning

På vår avdelning har vi 12 vårdplatser. Du ansvarar för 4 - 6 patienter tillsammans med en överläkare, underläkare och en undersköterska. Våra patienter är komplexa och deras tillstånd kan förändras snabbt vilket gör arbetet spännande. Du får använda hela din kompetens tillsammans med din kliniska blick för att bedöma och initiera omvårdnadsåtgärder. För att du ska kunna fokusera på den specifika omvårdnaden har vi en vårdsamordnare som ansvarar för utskrivningsprocessen.

På dagvården kommer patienterna till oss för en kortare behandling under dagen. Där utförs bl a symtomkontroll, läkemedelsinfusioner, ascitestappningar och leverbiopsier.   

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska.

Personliga egenskaper

Vi är här för våra patienter, varför vi förutsätter att du har patienten i fokus. Ett gott samarbete mellan yrkeskategorier ska vara en självklarhet för dig. Likaså god kommunikation. Är du även hungrig på att dagligen lära dig nya saker, är positiv och har nära till skratt kommer du med all säkerhet trivas hos oss.

Övrigt

Gastrosektionen är en del av verksamhetsområde Medicinsk Specialistvård där även njurmedicin, endokrinologi, hud, reumatologi och Diagnostiskt Centrum ingår. Gastrosektionen på Danderyds Sjukhus har under de senaste åren genomgått en expansion och är nu en av de största sammanhållna enheterna för gastroenterologi och hepatologi i Sverige. Sektionen består av både öppen- och slutenvård i nära samarbete. 

Danderyds sjukhus har ett friskvårdsbidrag och vi erbjuder en konkurrenskraftig lön. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Så snart som möjligt
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6249
Kontakt
  • Christiina Siikavaara, 08-12356493
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackexpedition, 08-12357070
Publicerat 2022-08-30
Sista ansökningsdag 2022-09-25

Tillbaka till lediga jobb