Vårt anställningserbjudande

På vår avdelning får du samarbete, utveckling, god arbetsmiljö och strukturerat arbete. Alltihop tillsammans med våra hjärtpatienter. Efter ca två år kan du bli hjärtsjuksköterska.

Avdelningen är en akutvårdsavdelning med 15 vårdplatser för hjärtpatienter.  80% av våra sjuksköterskor är hjärtsjuksköterskor vilket innebär att de arbetat mer än 2 år och många av dem började efter sin praktik här hos oss.  Inriktningen är ischemisk hjärtsjukdom. Vi utreder och behandlar hjärtinfarkt, bröstsmärta och instabil angina och flertalet av patienterna vårdas med hjärtövervakning, som ni får lära er på introt. Vi har samarbete med hjärtklinikens andra verksamheter, mottagningar och avdelningar och vi arbetar med ett gott samarbete i de tre vård- teamen. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar, vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Oftast är patienterna uppegående och stabila samt vårdas i snitt 2,5 dygn.

I våra team finns 5 patienter/vårdlag (ssk, usk och läk). Arbetsteamet kan vid behov kompletteras med resurser som sjukgymnast, kurator, dietist och/eller vårdsamordnare. På kliniken har vi kvalitetsutvecklare och utbildningsledare. 

 

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutvårdsavdelning för hjärtpatienter. Du lär dig b.la granska EKG/hjärtövervakning. Du arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling och erbjuds att fördjupa dig i olika utvecklingsområden.

Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina egna behov i samråd med chefsjuksköterskan.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Goda kunskaper i svenska språkets alla delar.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig trygg i dig själv och i din sjuksköterskeroll och gärna har något års erfarenhet eller nyexaminerad. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och har en positiv inställning till arbetet med våra patienter och dina kollegor. Vidare är du ansvarsfull och har ett intresse för avdelningens utveckling, gillar samarbete och omvårdnadsprocess. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

 

Övrigt 

  • Heltid, tillsvidare dag/kvällstid. Möjlighet till nattjänstgöring kan finnas om så önskas. 
  • För att bekanta dig med miljön på avdelningen finns alltid möjlighet till auskultation hos oss om så önskas.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

V.30-33 svarar jag ej då jag har semester.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3549
Kontakt
  • Jonas Wikström, 08-12357396
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2022-06-01
Sista ansökningsdag 2022-06-24

Tillbaka till lediga jobb