Inom neurologi räddar vi hjärna! Vi har en bred kompetens och en bred patientgrupp. Nu har du möjlighet att vara med och forma vår nya avdelning för neurologisk övervakning, NAVE, som öppnar under hösten. Ta chansen, sök redan idag!

 

Vårt anställningserbjudande

Som sjuksköterska hos oss blir du del av ett tight team där vi ser till att alla professioner är delaktiga i arbetet för att våra patienter ska få den bästa möjliga vården. Vi hjälper, inspirerar och entusiasmerar varandra att nå uppsatta mål. Du kan påverka hur vi arbetar och vi hjälper dig att utveckla din kompetens. Arbetsuppgifterna är varierade och arbetstempot kan stundtals vara högt.

En bra introduktion som skapar trygghet är en självklarhet hos oss. Introduktionen anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov. Du skolas först in i verksamheten på strokeenheten. När du känner dig trygg introduceras du till vår larmverksamhet för att sedan ta nästa steg till NAVE. Läs mer om enheten och vad våra medarbetare har att säga här: Nyfiken på neurologi?

 

Arbetsbeskrivning

Omvårdnad, behandling och övervakning av patienter med neurologisk sjukdom/stroke i det akuta skedet. Du bedömer, prioriterar och behandlar patienten samt leder och fördelar arbetet. Tjänsten kommer vara en rotationstjänst mellan vår strokeenhet, vårt larmteam och NAVE. 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några år inom yrket. Det är meriterande med erfarenhet av akut strokesjukvård, medicinsk eller neurologisk intermediärvård, neurokirurgisk vård eller postoperativ övervakning.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har ett genuint intresse för omvårdnad. Du tycker om att ta ansvar och egna initiativ. Samtidigt är du en person som ser och förstår värdet av gott samarbete. Du har ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt. För att axla rollen behöver du vara strukturerad med förmåga att prioritera och delegera.

 

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid (38,25 h/vecka). Dag/kväll/natt eller treskift.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/316
Kontakt
  • Helena Kumpulainen, 08-12359619
Facklig företrädare
  • Vårdörbundet , 08-12357070
Publicerat 2022-05-11
Sista ansökningsdag 2022-05-30

Tillbaka till lediga jobb