Vårt anställningserbjudande

Att arbeta med neurologi är som att lösa gåtor. Du blir spindeln i nätet på den här spännande arbetsplatsen, som dessutom ger dig som sjuksköterska goda karriär- och kunskapsmöjligheter. Med kunskap inom neurologi och andningssvårigheter får du en gedigen kompetens inom områden med stor efterfrågan av kompetenta medarbetare

Vi har tre sektioner som du roterar mellan:

  • patienter som har neurologiska sjukdomar i behov av utredning, behandling och teambedömning
  • observationsavdelning i huvudsak för neurologiska patienter med förväntade korta vårdtider. Vi vårdar bland annat patienter med svår huvudvärk, yrsel och krampanfall
  • patienter som är i behov av invasiv ventilation, dessa patienter har trakelkanyl och ofta ventilator


Inskolningen är strukturerad och vi anpassar den till dina tidiga erfarenheter och behov. Teoretisk utbildning i trakeostomivård ges till all vår personal via nationellt respirationscentrum, NRC.

Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten. Vi ser fram emot att ha dig i vårt team.

 

Arbetsbeskrivning

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du kommer att vara en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt.

Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom akutsjukvård.

 

Personliga egenskaper

Du är intresserad av att arbeta inom neurologi och värderar omvårdnaden av patienten högt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Här kan du se vad dina framtida kollegor vill berätta om jobbet på avd 72.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter övernskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Efter övernskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2727
Kontakt
  • Lena Harrysson, 08-123 58 271
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-123 550 00
Publicerat 2021-11-15
Sista ansökningsdag 2021-11-30

Tillbaka till lediga jobb