Ta en strukturerad arbetsmiljö och lägg till en trygg och kunnig medarbetargrupp som har nära till skratt, och du befinner dig på hjärtavdelning 95. Här är trivselfaktorn hög och omsättningen av medarbetare låg. Nu söker vi en sjuksköterska! 

 

Vårt anställningserbjudande 

Hjärtkliniken på Danderyds sjukhus är en av Sveriges största hjärtkliniker med profilerade akutvårdsavdelningar, interventionsverksamhet dygnet runt och en öppenvård med flertalet mottagningar. Lärande och vidareutveckling är högt prioriterat – redan från din första dag hos oss påbörjar du en intern tvåårig utvecklingsplan för att bli Hjärtsjuksköterska. Det finns även goda möjligheter till utveckling genom rotation mellan avdelningen och någon av klinikens många olika verksamheter – något vi uppmuntrar!

Avdelning 95 är en kardiologisk akutvårdsavdelning med 10 vårdplatser och profilen ischemisk hjärtsjukdom. Våra patienter är vuxna i alla åldrar och vårdas för t.ex misstänkt eller konstaterad hjärtinfarkt, och de flesta hjärtövervakas med telemetri avseende rytmrubbningar och EKG-förändringar. Vi arbetar i team och tillämpar förhållningssättet personcentrerad vård för att komma närmare patienten – sittrondens dagar är förbi, här sker ronden direkt inne hos patienten!

Som nyanställd får du en tydlig och behovsanpassad introduktionsplan, och du stämmer kontinuerligt av med din chef. Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats, med stora möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling.

 

Arbetsuppgifter  

Arbetet som sjuksköterska sker med patienten i fokus. Höga krav ställs på både omvårdnad och medicinsk kompetens. Du lär dig granska EKG och hjärtövervakning (ischemi/arytmi), och arbetar kontinuerligt med omvårdnadsutveckling genom att exempelvis driva ett ansvarsområde.

 

Anställningsform  

Tillsvidareanställning, heltid.
Ansökningshandlingarna kommer att hanteras löpande.  

 

Kvalifikationer  

Legitimerad sjuksköterska - gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska och meriterande om du arbetat inom kardiologi och/eller akutsjukvård.  

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du är ambitiös och har en positiv framtoning. Du tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbeten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.  

Goda kunskaper i svenska språket – både i tal och i skrift.  

 

Övrig information  

Danderyds sjukhus kan bland annat erbjuda personalbostäder, kvarstannandebonus och friskvårdsbidrag – läs mer om dina förmåner som anställd.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2608
Kontakt
  • Marcus Svensson Tornestedt, 08-123 554 95
Publicerat 2021-11-09
Sista ansökningsdag 2021-12-08

Tillbaka till lediga jobb