Socialtjänsten

Undersköterskor på Särskilt Boende

Arbetsplatsen

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 280 medarbetare.

På Säbo somatiks avdelningar arbetar man med Heltid som norm vilket innebär att man har resurspass som man försäljer till andra verksamheter, främst inne på det särskilda boendet Haganäset.  

Arbetsuppgifter

Anställningen är placerad inom äldreomsorgen, på somatik avdelning, med sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom verksamhetsområdet.

Kvalifikationer

Du har formell kompetens som undersköterska från omvårdnadsprogrammet och gärna erfarenhet från verksamhetsområdet. Du bör ha kunskap i förflyttningsteknik och förmåga att praktiskt kunna utföra det. 

Vi söker dig som är målinriktad kan arbeta mot gemensamt fastställda mål, har lätt för att samarbeta samt är lyhörd. Du ska efter introduktion, kunna arbeta i vårt verksamhetssystem och andra IT-system som verksamheten använder.

Socialtjänstens etiska värdegrund med ledorden, respekt, bemötande och självbestämmande för den enskilda människan är viktigt.

Stor viktig läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Rekrytering sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas även under ansökningstiden.

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021-000118
Kontakt
  • Eva Olsson, 0505-171 38
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00
Publicerat 2021-07-07
Sista ansökningsdag 2021-08-22

Tillbaka till lediga jobb