Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Nykvarns kommun har drygt 11 000 invånare i skärningspunkten mellan den växande Stockholmsregionen och den dynamiska Mälardalen, 30 minuter från Stockholms city. Sedan Nykvarn blev egen kommun för 20 år sedan finns det ett driv på alla nivåer. Genom engagemang, nyfikenhet och samverkan tar vi ansvar för att göra kommunen till en bra och trygg plats att bo och verka i. Vi är en liten kommun. Det är vår styrka.
Med över 700 anställda är kommunen största arbetsgivaren. Här får du som medarbetare möjlighet att vara nära besluten och arbeta över gränserna för att tillsammans bygga ett hållbart samhälle. Vi har alla ett gemensamt ansvar och det du bidrar med gör skillnad på riktigt.

Lugnets äldreboende är ett vackert och modernt äldreboende, 52 lägenheter fördelat på 2 omvårdnadsenheter och 3 demensenheter. Alla hyresgäster har en egen uteplats.

Vi arbetar utifrån en lokal värdighetsgaranti där den äldre ska få bestämma så mycket som möjligt själv. Vi betonar att vi är i den äldres tjänst. Vi arbetar även efter socialstyrelsens riktlinjer gällande demens där man betonar vikten av samarbete. Därför vill vi att du ska ha en god samarbetsförmåga med arbetsledare, sjuksköterskor, undersköterskor och övriga personalkategorier i teamet. Alla är viktiga för att den äldre ska få en god ålderdom. Vår filosofi är att alla är unika och ska ges möjlighet till stimulans, aktivitet, glädje och gemenskap varje dag.

Nykvarns kommun söker

Legitimerad sjuksköterska vikariat 100% dagtid

(ref.nr 14:2019:29)

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss på Lugnets äldreboende i Nykvarn. Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vårt team. Som sjuksköterska är du en av 3 sjuksköterskor som tjänstgör dagtid, du arbetar i team med rehabpersonal och undersköterskor. Som sjuksköterska ansvarar du för att de boende får hälso-och sjukvård av god kvalité samt att övrig personal får handledning i omvårdnadsarbetet. I arbetet ingår LSS- uppdrag som sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av geriatrik och kommunal hälso-och sjukvård. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och som planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du tar ansvar och kan arbeta självständigt. Som person är du flexibel och serviceinriktad och har förmåga att bemöta kunders olikheter.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Intervjuer sker fortlöpande.

För mer information, ring:

  • (Norstedt, Marianne), Enhetschef. Telenr: 08-55501159

Anställningen

Anställning Vikariat från och med 2019-12-09 till och med 2020-03-31.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-11-15


Visa annons som pdf