Rektorsområde X, Särskola 1-10

Beskrivning

Du som söker ett annorlunda och utmanande jobb ska titta hit. Du erbjuds här en stor chans att utvecklas mycket både som person och inom ditt yrke. Dessutom få en mycket värdefull erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv.

Nyhemsskolan är en F-9 skola som är indelad i 2 enheter/rektorsområden, rektorsområde X består av F-6 tillsammans med särskolan och rektorsområde N består av årskurserna 7-9. Skolan ligger med närhet både till centrum och till skog och natur och vi satsar mycket på kreativa lärmiljöer både inomhus och ute, där vi tex håller på att iordningsställa vår skolskog.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att vara assistent till en 10-årig kille. Du kommer att jobba med eleven både i hemmet och i skolan, inledningsvis enbart i hemmet för att sedan övergå alltmer till skolan. Du kommer att vara anställd både av skolan och av socialtjänsten, din närmsta chef kommer att vara rektor på skolan. Att vara anställd av 2 olika arbetsgivare innebär stora möjligheter, tex kommer du att få handledning och möjlighet till utbildning inom flera olika områden. Du kommer att tillhöra ett arbetslag på skolan.

Det kan även förekomma att du tar med eleven på olika aktiviteter i samhället. Planeringen för dessa aktiviteter sköter du själv, ev med hjälp av ditt arbetslag och övriga kontaktnät hos dina arbetsgivare.

Målet för eleven är att få en fungerande skolgång, struktur i livet, vardagliga rutiner, förstå sitt eget sätt att fungera och få kontroll på sina känslor.

Kvalifikationer

Som person är du lugn, bestämd, strukturerad, självgående och gillar att arbeta både ensam och i team.

Meriterande är om du har utbildning som behandlingspedagog eller socialpedagog och/eller erfarenhet av arbete inom skolan men mycket stor vikt kommer att läggas vid lämplighet. Erfarenhet av eller kunskap om ADHD och autism är också meriterande.

 



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/176
Kontakt
  • Anna Wahl, 0122-85535
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Tillbaka till lediga jobb