Vård & omsorg, Storängsgården, Storängsgården Björken

Beskrivning

Storängsgården är ett särskilt boende för äldre med 73 lägenheter. Vårdboendet omfattar tio avdelningarvarav fyra avdelningar har inriktningen demensvård och en avdelning har inriktningen korttidsvård. På Storängsgården finns även vaktmästeri, mottagningskök, dagverksamhet för personer som bor i ordinärtboende, frisör, fotvård och möjlighet att låna böcker/biblioteksavdelning.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor ge individuellt stöd utifrån våra boendes individuella behov och förutsättningar. Du kommer att bistå de boende med personlig omvårdnad samt att på delegering av ansvarig sjuksköterska utföra medicinska arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Du arbetar utifrån uppdraget som kontaktman, där den boendes medbestämmande står i fokus. Därigenom säkerställer du att insatser utförs med god kvalitet enligt biståndsbeslut och genomförandeplan. Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt och självständigt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi arbetar utifrån individuella genomförandeplaner. Som anställd i särskilt boende behöver du samverka med arbetskamrater, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter,dietist, anhöriga, gode män m.fl.

Kvalifikationer

Vi ser att du har undersköterskeutbildning. Viktigt att ha stort engagemang för våra brukare och ha god förmåga att samarbeta. Du tycker om att möta människor, är noggrann och ansvarsfull. Du har förmåga att skapa lugn och ro och arbeta professionellt i nära relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ är viktiga egenskaper. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som finska. Du har datavana och gärna kunskaper i dokumentationssystemet Procapita. Rekrytering sker löpande, de kandidater som är intressanta för anställning kommer att kontaktas för intervju.

Villkor

Enligt Kollektivavtal

Tillträde enligt överenskommelse

 



Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-04-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/64
Kontakt
  • Malin Karlsson, 0122-85477
Facklig företrädare
  • Catrine Henriksson, 0122-854 96
Publicerat 2019-03-11
Sista ansökningsdag 2019-03-24

Tillbaka till lediga jobb