halsojobb.se

 

arbetsbeskrivning.

Om WeMind
WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. De består idag av 17 mottagningar med ca 400 medarbetare. Med ett unikt fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall behandlar de över 20 000 patienter. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige. Genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör de skillnad på riktigt. Den 1 februari 2018 tog WeMind Psykiatri över den psykiatriska öppenvården i sydöstra delen av Stockholms län, vilket omfattar mottagningarna i Nacka, Haninge, Tyresö, Värmdö och Nynäshamn.

ansvarsområde.

Som psykiatriker och medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) på WeMind i Nynäshamn kommer du att jobba ca 70 % kliniskt och 30 % med uppgifter relaterade till MLA-rollen. Det kliniska arbetet innebär sedvanligt öppenpsykiatriskt mottagningsarbete. Som MLA blir du professionsansvarig för de övriga läkarna på enheten. Detta innebär ett ledaransvar där du håller i läkarmöten, håller de övriga läkarna uppdaterade etc. I din roll får du ett ansvar för att utveckla de medicinska vårdprocesserna med fokus på evidensbaserad behandling. Du kommer att ha ett nära samarbete med enhetschefen på mottagningen.

arbetstider.

Heltid (även deltid kan diskuteras)

kvalifikationer.

Specialistläkare inom psykiatri. Erfarenhet från tidigare verksamheter.

Personliga egenskaper
För att passa in som medicinskt ledningsansvarig läkare på WeMind krävs att du har en förmåga att entusiasmera och motivera de övriga läkarna på enheten. Du agerar förtroendeingivande och tycker om att leda och få med dig de övriga läkarna i rätt riktning. Vidare har du en god förmåga att planera och organisera samt arbeta tvärprofessionellt. Du lägger stor vikt vid empiri och evidensbaserad behandling. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
 
Meriterande
 
  • 5 års arbetserfarenhet från psykiatrirollen
 
 
  • Erfarenhet från arbete som MLA eller likvärdig roll
 
 
  • Erfarenhet av komplexa vårdbehov
 
WeMind i Nynäshamn erbjuder en konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Här jobbar ca 20 personer och stämningen i gruppen är god. Du blir anställd av WeMind men rekryteringsprocessen sköts av Randstad Care.

ansökan.

Uppdragsgivare: WeMind Nynäshamn
 
Ort: Nynäshamn
 
Tillträde: Enligt överenskommelse
 
Lön: Konkurrenskraftig individuell lönesättning
 
Senaste ansökningsdag: 2020-03-09 - tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, se därför till att ansöka så snart som möjligt!
 
För mer information om tjänsten kontakta: Josef Heijbel (rekryteringskonsult), telefon: 072-5070377, epost: josef.heijbel@randstad.se

 

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Nynäshamn kommun

Sista ansökningsdag: 2020-03-09

Kontaktperson: Josef Heijbel

 

WeMind i Nynäshamn söker psykiatriker / MLA

Företag Randstad
Ort
Utgår

2020-03-09

Ansök nu

Dela detta jobb