halsojobb.se

Visstid/ timanställd personal till Arlanda för utlämning av covid-19 testkit

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Visstid/ timanställd personal till Arlanda för utlämning av covid-19 testkit

Vill du ta dig an ett viktigt uppdrag och arbeta med administrering av covid- 19tester? Medicinsk Diagnostik Karolinska tar hand om uppdraget på Arlanda flygplats från och med 1:a oktober. Varmt välkommen att ansöka!

Om oss
Sektionen Närlaboratorier inom Klinisk Kemi finns på cirka 50 platser runt om i Region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården och provtagningscentraler på Danderyd och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna innefattar att lämna ut, ta emot och administrera covid-19 test-kit. Våra öppettider kommer att vara 08:00-21:00 måndag, tisdag, torsdag, fredag och söndag samt 08:00-24:00 onsdag och lördag. Du kommer att arbeta dagspass, kvällspass eller en blandning av båda. Perioden du förväntas arbeta är från 27 september till slutet av december 2021. Vi önskar att du som söker kan arbeta minst 20 timmar i veckan för timanställning samt minst 40 timmar i veckan för visstidsanställning.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av patientarbete. Du har en god servicekänsla med en förmåga att kunna sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta väl i team tillsammans med övriga kollegor.

Kvalifikationer
Krav: Studerande till exempelvis biomedicinsk analytiker, sjuksköterska, läkare eller undersköterska alternativt utbildad undersköterska. Det är viktigt att du har en god datavana och har lätt för att sätta dig in i datasystem. Vidare är det viktigt att du är duktig i både svenska och engelska språket. 

Meriterande: Det är meriterande om du tidigare arbetat med provtagningsutlämning för covid-19 samt har kunskaper i andra språk utöver svenska och engelska. 

I din ansökan kommer du att få besvara ett visst antal frågor kopplat till din ansökan. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval. 

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
SACO
Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

Namn
Vision
Telefon
vision.karolinska@sll.se

Namn
Läkarföreningen
Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.se

Namn
Kommunal
Telefon
kommunal.karolinska@sll.se

Namn
Vårdförbundet Huddinge
Telefon
vardforbundet.karolinska@sll.se

Namn
Vårdförbundet Solna
Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@sll.se

 

Dela detta jobb

Visstid/ timanställd personal till Arlanda för utlämning av covid-19 testkit

Karolinska Universitetssjukhuset