halsojobb.se

Visst vet du om att vi behöver dig inom inom vård och omsorg?

Företag Luleå kommun
Ort
Utgår

2020-04-19

Ansök nu

Visst vet du om att vi behöver dig inom inom vård och omsorg?

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Folkhälsa & hälso- och sjukvård, Stöd & service, Socialpsykiatri & öppenvård, Myndighetsutövning socialtjänst samt Vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Det vi upplever nu är unikt. Något ingen av oss kunde föreställa sig för bara en månad sedan. Information och rekommendationer ändras från dag till dag. Oro blandas med hopp. Men vi hjälps åt och samlar kraft, vi gör alla så gott vi kan. Det handlar om att skydda våra äldre, de mest utsatta, de som behöver stöd i sin vardag, varje dag. Därför behöver vi dig mer än någonsin. Du som kan tänka dig ett jobb där du får ge stöd, hjälp och omtanke, där du kommer spela stor roll och göra skillnad i någons vardag.

Vi kan erbjuda dig extrajobb. Har du ingen erfarenhet ger vi dig introduktion så du känner dig trygg. Du kan välja att arbeta på en eller flera arbetsplatser. Du kan arbeta inom stöd i hemmet (hemtjänsten), vård och omsorgsboende, gruppboende och personlig assistans. Arbetstiderna är varierande beroende på verksamheternas behov. Dag/kväll/helg och/eller natt. Du planerar själv in den tid du vill arbeta i vårt digitala vikariesystem. Din tillgänglighet matchas mot arbetsplatsernas vikariebehov.

Välkommen att söka några av de finaste jobb vi vet, de inom vård och omsorg.

KVALIFIKATIONER
Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare och arbetskamrater. Som person är du lyhörd mot brukare och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Har du gymnasieexamen inom vård och omsorg eller erfarenhet inom området är det meriterande men det är inget krav. Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Visst vet du om att vi behöver dig inom inom vård och omsorg?

Luleå kommun