halsojobb.se

Logga

Vingåkers kommun söker vardagshjältar till skola och omsorg

Ort
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Vingåkers kommun söker vardagshjältar till skola och omsorg

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill komma in och stötta våra vardagshjältar genom att själv bli en vardagshjälte.

Covid-19 fortsätter sätta vårt samhälle på prov och vi behöver återigen rusta oss inför kommande utmaningar. För att kunna hålla hög kvalitet i våra verksamheter söker vi nu dig som vill arbeta som vikarie inom äldreomsorg, funktionshinder, barnomsorg och/eller skola.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av service och av att arbeta med människor. Vi söker även dig som just nu studerar på universitetsnivå, som studerar på gymnasiet eller som tidigare har arbetat inom serviceyrken. Du, som vill göra en insats för samhället och som önskar bidra till att trygga äldres, funktionshindrades, barns och ungdomars vardag. För arbete inom skola behöver du ha utdrag ur belastningsregistret
Du behöver vara 18 år eller äldre

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Vingåkers kommun söker vardagshjältar till skola och omsorg

Vingåkers kommun