halsojobb.se

Logga

Vingåkers kommun söker undersköterskor till äldreomsorgen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Vingåkers kommun söker undersköterskor till äldreomsorgen

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra Vingåkers centralort. Här samlas all kompetens under ett och samma tak vilket innebär snabba beslutsvägar, närhet till kollegor, chef och goda förutsättningar för att ge kvalificerad vård till våra brukare och medborgare. Vingåkers äldreomsorg består av hemtjänst, särskilt boende och HSL-team. Vår särskilda boende är uppdelad på en demensavdelning, en somatisk och en korttidsavdelning.

Nu söker vi undersköterskor till äldreomsorgen i Vingåkers kommun.

Som undersköterska hos oss kommer du arbeta nära våra brukare och patienter. Du kommer fungera som ett stöd i deras omsorg och stötta och hjälpa dem i deras vardag. Som undersköterska hos oss kommer du arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du kommer bli en del av ett arbetsteam tillsammans med kollegor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut och närmsta chef.

I arbetet ingår daglig dokumentation enligt gällande lagstiftning.

Tjänsten är ett vikariat och du kommer att vara schemalagd både på dag- och nattpass. Tillträde är omgående.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska och du får gärna ha erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Som person har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt, är hjälpsam och kreativ i ditt arbete. Du är positiv till utveckling och vill bidra till att verksamheten utvecklas utifrån uppsatta mål.

För arbete inom hemtjänsten behöver du ha B-körkort.

I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Vingåkers kommun söker undersköterskor till äldreomsorgen

Vingåkers kommun