halsojobb.se

Logo

Vill du vara med på en spännande resa? Arbeta med psykisk ohälsa hos unga.

Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Vill du vara med på en spännande resa? Arbeta med psykisk ohälsa hos unga.

Heltid
Tillsvidare
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Då kan du vara den Enhetschef vi söker.

Tjänsten innebär möjligheter att påverka och utveckla en verksamhet med stor potential under ett starkt varumärke.

Krica Behandling och Utbildning har varit verksamma inom behandlingsarbete för barn- och unga i över 30 år. Verksamheten är HBTQ certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001. Vi är ett växande företag som erbjuder socialtjänsten professionella och individuellt anpassade insatser. En del av Krica är också SAPU, en verksamhet med utbildningar inom psykoterapi samt lärar- och handledarutbildningar. Läs mer på www.krica.se och www.sapu.se

Vi söker nu en kompetent och utvecklingsinriktad enhetschef som vill leda våra två mindre HVB, som är belägna i ett naturskönt område i Vårberg.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vad innebär arbetet som enhetschef?

Som enhetschef har du det övergripande ansvaret för dina enheter. Vilket innebär att bidra till ökad kundnöjdhet och god lönsamhet i enlighet med Kricas ledord; trovärdighet, kreativitet och mod. Ansvaret innefattar också kund-, resultat-, behandling-, bemannings- och personalansvar.

Din arbetsgrupp består av en vice enhetschef samt tolv behandlare som ansvarar för enskilda ungdomars behandlingsplanering, utvärdering och uppföljning.

Du är också en del av den operativa ledningsgruppen och i din roll ingår utvecklingsarbete för dina enheter och på en övergripande nivå.

Vem är du?

För att passa in och trivas hos oss har du ett genuint intresse för ledarskap och behandling. Du är socionom, psykolog eller har annan likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet som ledare och har arbetat med målgruppen och inom socialt arbete.

Du är en tydlig och trovärdig ledare med ett starkt engagemang med förmåga att utveckla och motivera såväl dig själv som andra. Du är kreativ, flexibel och gör alltid ditt bästa för att hitta lösningar. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och ta tag i saker som behöver göras.

Du innehar ett lugn och mod, vågar stå kvar i det som är svårt och tufft. Du förstår vikten av struktur och strävar alltid efter kvalité och resultat.

Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Utdrag ur polisens register för arbete vid HVB-hem kommer att inhämtas innan anställning.

Dela detta jobb

Logo
Vill du vara med på en spännande resa? Arbeta med psykisk ohälsa hos unga.

Krica Behandling och Utbildning AB