halsojobb.se

Vill du vara med i en spännande utveckling av äldreomsorgen? Just nu söker vi en Fysioterapeut 100 % till Vinddraget

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Vill du vara med i en spännande utveckling av äldreomsorgen? Just nu söker vi en Fysioterapeut 100 % till Vinddraget

Förenade Care driver äldreboendet Vindraget i Gävle som är ett vårdboende för 64 personer med olika behov av omsorg och stöd – omvårdnad och demens. Vi vill att de som bor på Vinddraget ska få vård & omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med kunden i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild kunds specifika önskan & behov. Vår målsättning är att rekrytera & behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar alltid utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
En kombinerad tjänst där du kommer att arbeta 50 % som fysioterapeut/sjukgymnast med bedömningar och träningsinsatser. Du är med och utbildar i förflyttningsteknik för personal. Hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar samt utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med arbetsterapeut. I teamet för övrig ingår sjuksköterska och omvårdnadspersonal.  
Du kommer även att arbeta 50 % som Leva Livet inspiratörer. Som Leva Livet inspiratör kommer du tillsammans med övriga medarbetare att utveckla, planera och samverka kring aktiviteter för de som bor på boendet. Viktigt att du ser dig som en naturlig del att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.  

Kvalifikationer
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt. 
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som fysioterapeut/sjukgymnast. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetstid/varaktighet
100 % dagtid måndag-fredag. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
2020-05-05 eller enligt överenskommelse.

Lön
Kollektivavtal finns.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
2020-04-15 
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under rekrytering.

Kontaktperson
Sophie Milde Verksamhetschef 
Mobil: 072-085 24 21
E-post: sophiem@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Vill du vara med i en spännande utveckling av äldreomsorgen? Just nu söker vi en Fysioterapeut 100 % till Vinddraget

Förenade Care AB