halsojobb.se

Vill du utbilda dig till IVA sjuksköterska - vi betalar din utbildning

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-29

Ansök nu

Vill du utbilda dig till IVA sjuksköterska - vi betalar din utbildning

Är du sjuksköterska och antagen till utbildning som specialistsjuksköterska inom intensivvård alternativt redan påbörjat din utbildning. Vi har möjlighet att erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2020-2021 och omfattar både sjuksköterskor som idag arbetar på Danderyds sjukhus och sjuksköterskor som vill börja arbeta hos oss.  

Vi erbjuder

Några av våra kollegor som har börjat de senaste året har nämnt att de uppskattar friheten med schemaläggningen, det trevliga mottagandet och den erfarenhet som finns bland kollegor. Vi erbjuder en rotationstjänst mellan intensiven och post-op, vi tillämpar individuella scheman och ger dig introduktion på en nivå som du själv sätter. Här finns även möjlighet att få en fadder om du är ny i din roll.

Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna. Nu i våra nybyggda lokaler har vi möjlighet att vårda 10 svårt sjuka patienter. På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.

Som medarbetare hos oss är du en viktig del av intensivvårdens utveckling och du har möjlighet att delta i en tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering och hygien. Du får också medverka på 1-2 studiedagar per år då vi uppmärksammar och diskuterar de nyaste rönen inom intensivvård.

Som IVA-sjuksköterska ingår du i ett starkt tvärprofessionellt team, vilket vi värnar om och har förstärkt senaste åren genom bland annat regelbunden intern fortbildning och omvårdnadshandledning. Vi tillämpar ett tydligt, närvarande och omtänksamt ledarskap med tydliga krav och mål.

Vi söker

Vi vill att du är en flexibel och initiativtagande person med god förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med kollegor, övriga professioner och verksamheter. Som person gillar du teamarbete, är trygg och nyfiken.

Intervjuer sker löpande. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Följ oss gärna på vårt instagramkonto

@danderyd_aneiva

Dela detta jobb

Vill du utbilda dig till IVA sjuksköterska - vi betalar din utbildning

Danderyds Sjukhus AB