halsojobb.se

VILL DU JOBBA MED PATOLOGI?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-06-04

Ansök nu

VILL DU JOBBA MED PATOLOGI?

VAD

Unilabs verksamhet växer i Stockholm och vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av gänget på patologen på något av våra laboratorier i Stockholm! Arbetet som biomedicinsk analytiker hos oss är både självständigt där du tar egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag. Arbetet på patologen är brett och varierande och du kommer att få arbeta med nedläggning, utskärning, snittning, färgning, immunohistokemi och specialistutskärning. Även arbete på cytologen förekommer.

Arbetet bygger på att man har en god insikt om sin del i den totala processen. Därför är det viktigt att man tycker om att samarbeta, både inom gruppen men även med andra yrkeskategorier. På patologen strävar vi ständigt efter att bli bättre på det vi gör och vi jobbar målmedvetet med att förbättra kvaliteten på det vi levererar för att överträffa våra kunders förväntningar.

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar enligt LEAN vilket innebär att det är viktigt att du är öppen och intresserad av förbättringsarbete. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av vårt team. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel, kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling. 

Vi söker dessutom dig som:

Har Biomedicinsk analytikerexamen eller liknandeBehärskar svenska i tal och skrift

Det ses även som mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete på histopatologiskt laboratorium.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

VAR

Tjänsten är placerad vid Unilabs patologi på Capio S:t Görans Sjukhus i Stockholm eller på vårt volymlaboratorium i Solna. På våra avdelningar arbetar biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboranter, patologer, medicinska sekreterare, undersköterskor och obduktionstekniker. Totalt är vi ca 50 medarbetare på våra enheter och vi jobbar i nära samarbete mellan de olika yrkeskategorierna. Vi jobbar med daglig styrning och kontinuerligt med förbättringsarbete.

Unilabs verksamheter inom patologi, radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorie, våra egna fristående laboratorier, röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Regionchef Helena.Gille@unilabs.com, alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

VILL DU JOBBA MED PATOLOGI?

Unilabs