halsojobb.se

VILL DU JOBBA INOM KLINISK BAKTERIOLOGI?

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

VILL DU JOBBA INOM KLINISK BAKTERIOLOGI?

VAD

Vi behöver stärka upp vårt team med en medarbetare med erfarenhet av bakteriologi.

Du kommer att ingå i det mikrobiologiska teamet i Huvudsta som omfattas av ett flertal sektioner där du kommer få utbildning för att kunna utföra ett arbete av god kvalité.

Unilabs målsättning är att tillhandahålla kostnadseffektiva tjänster inom laboratoriemedicin och klinisk radiologi med god kvalitet, kompetens och servicegrad som ett effektivt stöd till hälso- och sjukvården. Våra kunder finns inom privat och offentlig hälso- och sjukvård såsom sjukhus, vårdcentraler, specialistmottagningar, företagshälsovård, försäkringsbolag och läkemedelsföretag.

Verksamheten är ackrediterad och granskas av Swedac. Den är även miljöcertifierad. Förutom årliga revisioner, har vi en stark kvalitetssäkringsfunktion med syfte att övervaka interna säkerhetsrutiner och patienters intressen.

Tjänsten är en tillvidareanställning och är schemalagda dagtid, kvällar som helger. 

VEM

På Unilabs väger inställning lika tungt som kompetens. Vi tror därför att du som person har en stark personlig driftkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare, patienters och remitterades behov. 

Du har utbildning som biomedicinsk analytiker, mikrobiolog, molekylärbiolog, biolog eller liknande och du ska ha ett intresse av att jobba inom klinisk bakteriologi.

Du ska behärska svenska i tal och skrift, för att förstå och bli förstådd vid patient- och kundkontakt.

Meriterande är erfarenhet från kliniskt bakteriologisk laboratorium.

VAR

Unilabs laboratoriemedicinska verksamhet i Stockholm består av ett akutlaboratorium med 24 timmars öppettid vid Capio S:t Görans sjukhus och ett laboratorium i Huvudsta med öppettider vardagar dag/kväll samt 18 primärvårdslaboratorier. Vi är en del av Laboratoriemedicin Region Stockholm på ca 150 medarbetare.

Det mikrobiologiska laboratoriet i Huvudsta har idag ca 25 medarbetare och laboratoriet är uppdelat på tre sektioner; bakteriologi, serologi och molekylärbiologi.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 12 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 1 200 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com

eller Driftchef Anette Fasth anette.fasth@unilabs.com

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Glöm inte att bifoga ett CV samt ett personligt brev.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

VILL DU JOBBA INOM KLINISK BAKTERIOLOGI?

Unilabs