halsojobb.se

Vill du jobba extra som personlig assistent i Varberg?

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-13

Ansök nu

Vill du jobba extra som personlig assistent i Varberg?

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Vill du vara en del i en persons vardagsliv?  Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter

Kundens egna beskrivning:

Jag har en sjukdom som heter MS och  jag behöver hjälp med allt i vardagen, förutom kommunikation och tankeverksamhet. Jag är rullstolsburen.

Jag är en man på 54 år som bor i centrala Varberg. Mina intressen är fotboll, musik, konserter och heminredning. 

Dagarna hos mig består av att hjälpa mig med allt möjligt för att underlätta min vardag. Du hjälper exempelvis till med personlig hygien, påklädning, matning, etc. Ja allt för att mitt liv ska fungera. 

Jag har assistans dygnet runt.

För mig är inte vårderfarenhet ett måste men viss insikt samt ett intresse för jobbet som assistent bör du ha. Du får gärna vara glad och positiv så blir allt lite lättsammare. 

Kvalifikationer      

Det viktigaste i jobbet är att personkemin stämmer mellan dig och kunden. Likaså är ett självklart intresse för denna typ av arbete och att du har en social förmåga samt är ansvarstagande.

Svenska i tal och skrift är ett krav

Utbildning kring jobbet sker hos kunden

Tjänsten är timanställning med anställning direkt. 

Arbetstiden är förlagd dygnet runt. 

Dela detta jobb

Vill du jobba extra som personlig assistent i Varberg?

Förenade Care AB